Ny amerikansk præsident: TV 2 interviewer Biden-fan, der kun taler arabisk

Den smilende TV 2-journalist har fundet en egyptisk kebabmand på Times Square i New York. Den nordafrikanske migrant kan ikke tale engelsk. Han taler kun arabisk.

Indvandreren er jublende glad for den ny præsident Joe Biden, og han håber, at statslederen vil give visum til hans mange migrantvenner, der opholder sig ulovligt i USA.

TV 2-reporteren fortæller med stor indlevelse, at præsident Biden har lovet, at millioner af illegale migranter fremover vi få opholdstilladelse i USA.

Endelig er de venstreorienterede journalister sluppet af med Donald Trump.

1 Kommentar på "Ny amerikansk præsident: TV 2 interviewer Biden-fan, der kun taler arabisk"

  1. Venstreekstremisterne har planlagt fremtiden for alle os andre. Og da modkuppet mislykkedes i USA, så får de nu deres vilje. USA bryder sammen ligesom Europa og vil nu også blive invaderet af millioner af fjendtligt indstillede migranter, der mener at de har fået landet i besiddelse og en befolkning foræret som slaver. Det er planen at Republikanerne aldrig nogensinde igen vil kunne vinde et valg- nøjagtig som højrefløjen i Danmark og Europa, som nu er af forsvindende størrelse, efter en årtier lang hjernevask og indoktrinering af de totalitære kræfter på kontinentet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.