Madholdet: Mangfoldighed a la TV 2

Danske Karl William fra Aarhus har lige klemt sig ind hos Madholdet på TV 2.

Om serien:

“Musikerne Kesi, Sivas, Hans Philip, Karl William, Kidd og Lord Siva (Brian Sivabalan, red.) kan lave hits og har masser fans – men de kan ikke lave mad. Det er deres fælles ven, skuespilleren Dulfi, godt træt af. Han sender derfor drengene i kokkeskole hos nogle af Danmarks bedste gourmetkokke.”

Se også Kriminel somalisk klan hærger Danmark: Skyderier, politidrab og pengesvindel


2 Kommentarer på "Madholdet: Mangfoldighed a la TV 2"

  1. neger neger neger neger💩💩💩

  2. Danmark er langt hen ad vejen til det muslimske samfund, hvor hvide mennesker bliver et særsyn i mange områder af landet. Danskerne er snart fremmede i deres eget land. Og 96% af danskerne har stemt for det ved sidste valg..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.