Grædende SAS-chef i tårer på skærmen: ‘Trump er racist’

Præsident Joe Biden havde knap indtaget Det Hvide Hus, før de venstreorienterede angreb på ekspræsident Donald Trump stod i kø. TV 2 Nyhederne interviewede en grædefærdig topchef fra flyselskabet SAS.

Paul Kristensen lod tårerne løbe ned ad kinderne, mens han erklærede, at Donald Trump er ‘racistisk’. Den grådkvalte SAS-chef slog fast, at Donald Trump ikke har været ‘en rigtig præsident’.

Det er yderst kontroversielt, at et statsejet luftfartsselskab afsender grove racismeanklager og betvivler en afgående præsidents legitimitet. Den danske stat, og dermed befolkningen, ejer 14,24 procent af SAS.

Luftfartschefen Paul Kristensen har været ansat i SAS siden 1996. Han er i øjeblikket bosat i New York, men ejer en liebhaverejendom i det mondæne Nordsjælland, som p.t. er fremlejet til en medicinaldirektør. Her kan Paul Kristensen leve i fred for indvandrerproblemer og multikultur, når han vender hjem fra udstationeringen i USA.

SAS var i 2020 i fokus, da luftfartsselskabet lancerede en reklamekampagne, der nedgjorde dansk kultur og fremhævede Mellemøstens indflydelse på den danske kulturarv.

*

Hvis journalister ønsker at spørge til racismeanklagerne fra SAS, kan følgende kontaktoplysninger bruges:

SAS, telefon: +45 3232 3135

Paul Kristensen, chef, SAS – New York: Email: paul.kristensen@sas.dk

3 Kommentarer på "Grædende SAS-chef i tårer på skærmen: ‘Trump er racist’"

  1. hold kæft en hykler, må du styrte i havet🛬

  2. Med landsmænd som ham har vi overhovedet ikke brug for fjender. Det er også derfor, landet er så splittet, som det er. Og med det momentum, som cancel-kultur folkene og “anti”-racisterne, dvs dem, der hader hvide mennesker, uanset om det er deres egen race, har nu, så er der ingen, der skal have klinket noget med at skrive til den mand. Han har en vis magt og kan få folk udskammet, tilsvinet, udsat for Berufsverbot, politianmeldt for “racisme” og meget mere, og er en del af det netværk, der har til opgave at nedlægge Danmark og andre lande som selvstændige nationer og fortsætte masseimporten af fjendtlige fremmede mennesker.
    Han er også en del af et firma, der lever på massiv offentlig støtte og så vidt jeg kan huske har gjort det i årtier, så hans meninger er sikkert fint allierede med det offentlige etablissements konsensus..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.