Stram Kurs demonstrerede i Skævinge

Søndag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs i Skævinge. Demonstrationen fik fyldig omtale i lokalmediet Sjællandske Nyheder, hvor artiklen om Stram Kurs’ demonstration i flere dage har været mediets mest læste.

Efter demonstrationen i Skævinge tog Stram Kurs videre til Kokkedal for at demonstrere.

Giv Hard Line din vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Stram Kurs demonstrerede i Skævinge"

  1. Jeg savner sgu Paludans afbrændinger i Københavns “Nord-Værst” kvarter.
    Sidst jeg var med til en Stram Kurs demo der, da var Paludan dog ikke til stede, men til gengæld holdte den lokale hadprædikant en “begravelse”, som blev til en stor mediebegivenhed…
    – Ellers var jeg også med til 1.ste Maj demoen på Fælleden, hvor jeg også gav hånd til Uwe.. Det var en god dag!

  2. Skævinge-lokalavisen har vist ikke rigtig fattet at grunden til at der ikke møder mange mennesker op til nogetsomhelst arrangement i øjeblikket er at borgerne er skræmt fra vid og sans, både af voldelige muslimer og af danske myndigheders vanvittige opførsel omkring coronaepidemien (som stadig ikke kan aflæses på dødstallene for 2020…). Prøv bare at se på politiets opførsel ved lørdagens demonstration imod epidemiloven ved Christiansborg, hvor en fredelig demonstration var tæt på at blive stormet af politiet. Vi har nu, med den nye epidemilov, en ny undskyldning for politikerne, som kan bruges i enhver situation, til at knægte befolkningens tidligere frihedsrettigheder. Og da loven har en masse “gummi”-formuleringer, vil den også kunne bruges til at sætte en stopper for Stram Kurs demonstrationer, er mit gæt. Velkommen til det nye Danmark, vores allesammens herlige politistat, som 90% af befolkningen åbenbart går ind for, hvis man skal tro på opinionsundersøgelserne omkring forholdsregler mod coronaepidemien og støtten til den Grundlovsbrydende statsminister og hendes regering samt til de støttepartier, ikke at forglemme, der stod bag legaliseringen af Grundlovsbruddet!

  3. lad os snart få et valg til Folketinget, så vi kan få STRAM KURS ind✌

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.