Skandale: Rigsretsdommer har dømt Inger Støjberg på forhånd

Når Inger Støjberg fra Venstre bliver stillet for en rigsret, er det 30 dommere, der skal dømme den kvindelige politiker. En af dommerne i rigsretten er juristen Leif Donbæk Thomsen.

Det opsigtsvækkende er, at Leif Donbæk allerede har taget stilling til Inger Støjbergs rolle i den verserende ‘barnebrudssag’. Allerede i sommeren 2017 melder Leif Donbæk ud, at han mener, at Inger Støjberg har begået ulovligheder, da hun var minister og adskilte små piger fra deres ældre muslimske mænd.

Leif Donbæk diskuterer barnebrudssagen med en anden jurist på Facebook. Sidstnævnte mener, at Støjberg har handlet “klart ulovligt”. Rigsretsdommeren Leif Donbæk erklærer: “Det er også min forståelse af sagen”.

Til daglig er Leif Donbæk jurist i den venstreorienterede fagforening HK. Han har en fortid som gadeaktivist på den yderste venstrefløj, og han har skrevet for et venstreradikalt medie. Leif Donbæk er i dag tilknyttet SF.

Inger Støjberg er dømt på forhånd. Rigsretssagen bliver en skueproces.


(Foto af Inger Støjberg: Pressefoto)


Se også Kriminel somalisk klan hærger Danmark: Skyderier, politidrab og pengesvindel

4 Kommentarer på "Skandale: Rigsretsdommer har dømt Inger Støjberg på forhånd"

  1. Og snart begynder udrensningerne af højreorienterede stemmer i den offentlige debat i Danmark. Den amerikanske udrensning kommer til at blegne ved siden af..

  2. hele venstrefløjen incl de radikale, venstre og de konservative er jo islamister, de underkaster sig den lorte ideologi ved navnet islam

  3. Hvad vil juristen Leif Donbæk Thomsen sig til hvis det var hans egen datter der blev udsat for det svineri til pædofili.
    Ud fra det juristen Leif Donbæk Thomsen skriver, godtager han pædofili.
    Nej, Hr. jurist Leif Donbæk Thomsen, der sker ikke noget ved at rette ind efter Grundloven. !

  4. Hvad tid går “Skueprosessen” igang ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.