Helle Majs metoo-novelle

Journalist Helle Maj, der danner par med fotograf Jørn Stjerneklar, har skrevet en ikke særlig sofistikeret nøglenovelle om metoo og mænd. Hvad Helle Maj overser i sin kritik af mænd er, at Michael Dyrby – i Majs tekst forvansket til det subtile Michael Derby – ikke gjorde sig skyldig i krænkelser, men faktisk blev udsat for en krænkelse, da en forsmået kvinde, han havde haft en affære med, sendte adskillige nøgenfotos af Michael Dyrby til en lang række journalister. Michael Dyrby var altså offeret i den konkrete sag. At Dyrby bedrog sin kone er selvfølgelig også en del af historien. Men det har intet med metoo at gøre og må vel høre under privatlivets fred.

Helle Maj er også kvinden bag historien om socialdemokraten Jacob Buksti, der ifølge Maj forsøgte at voldtage hende, da hun i slutningen af firserne var ansat som journalist i Socialdemokratiet.

1 Kommentar på "Helle Majs metoo-novelle"

  1. nazifeminist, meetoo bevægelsen er en terrororganisation.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.