Danmarks Radio sammenligner Trump-tilhængere med terrorister fra Islamisk Stat

Licenspropagandaen når nye højder i Danmarks Radios nyhedsudsendelser. Den stærkt venstreorienterede USA-korrespondent, Steffen Kretz, mener, at præsident Trumps tilhængere kan sammenlignes med de muslimske terrorister i Islamisk Stat.

I USA har man set højreorienterede aktivister, der vinker smilende til kameraet, mens de går rundt i kongresbygningen. I Mellemøsten har man set IS-terrorister, der brænder modstandere levende og halshugger andre foran rullende kameraer.

Det er Danmarks Radios nyhedsafdeling, der er faretruende radikaliseret.

***

Læs om familien Kretz – far, hustru og datter – der dækker de politiske udviklinger i USA for de statsejede medier.

6 Kommentarer på "Danmarks Radio sammenligner Trump-tilhængere med terrorister fra Islamisk Stat"

 1. Familien Kretz har generelt svært ved at skelne mellem fakta, fiktion og følelser. Alt bliver rodet sammen i en stor uklar suppe som DR kalder nyhedsorientering. Og vi skal dælme selv betale for suppen.

 2. hold kæft en hykler

 3. Snart kommer angrebene mod danske højrenationale. Jeg gætter på at vi nærmer os den totale censur- i første omgang.

  • 6% af den Danske befolkning har fundet ud af DR og TV2 generelt er fulde af løgn, samt en meget lille gran sandhed. De 94% har ikke.
   Var det ikke ham med Hingsten og Hoppen der skulle til USA .??

 4. Billedet Løgnhalsen viser, er ikke en Trump-Støtter. Men een af infiltratorene i Trump forklædning. (Blå Nathue). Har set ham mange steder i andre videoer. Inde på Banned-Video og Rumble. De steder der ikke findes Censur og hvor der er Ytringsfrihed.
  Op i Røven med Youtube, Twitter, Instagram og FB. Selv om de er STORE skal de ikke styre os, det kan fvi selv gære inden for ytringsfrihedens rammer.

  • det kan vi selv finde ud af, inden for ytringsfrihedens rammer. (Grundloven)
   § 77

   Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.