Jacob Mollerup og Politiken til angreb på Frihedens Stemme

Screendump fra Politiken.

Nu går statsmedierne direkte efter Frihedens Stemme.

Hvis du mener, at Frihedens Stemme tager sager op, det er værd at læse om, så bør du overveje at støtte Frihedens Stemme med en donation. Man kan i det lange løb ikke lave journalistik helt uden midler.

Frihedens Stemme kan kun levere artikler uden betalingsmur, hvis Frihedens Stemme får donationer fra læserne.

MobilePay: 42043

Danske Bank

reg.nr. 3409 kontonummer.: 3409746632

*

Se også Afghansk SF-politiker spreder islamisk fake news

5 Kommentarer på "Jacob Mollerup og Politiken til angreb på Frihedens Stemme"

 1. Ja, nu kommer de efter alle de alternative medier. Og de intensiverer klapjagten når de venstrefascistiske valgsvindlere er kommet til magten i USA den 20.januar. I Danmark vil det samme ske, jeg gætter på at socialistregeringen og Mette Mink allerede forbereder en ny massakre- denne gang på de alternative medier.

  • Der er masser at se på:
   https://banned.video/watch?id=5ff8dabb0429ec3746005f52

   Patriots Stop ANTIFA (In Disguise) From Breaking Windows At DC Capitol
   Footage from outside the Capitol shows ANTIFA with makeshift Pro-Trump garb attempt to smash windows and stopped by Patriots.

   Patrioter stopper ANTIFA (i forklædning) fra at bryde vinduer op ved DC Capitol
   Optagelser uden for Capitol viser ANTIFA med provisorisk Pro-Trump-klædedragt i forsøg på at knuse vinduer og stoppet af Patriots.

   Et meget stærkt bevis på at det IKKE er Trump-Støtter der er galt med. Men Antifa-Svinene.
   Ligeledes i Danmark.

   eks. Ja. For Stram Kurs ville Indenrigsministeriet ikke være med til en omtællingen.

   Det lugter.

   Det gør det også her, Da samme ministerium sagde at Stram kurs havde svindlet sig til vælgererklæringerne. Hvad med Klaus Riskjær. Nåe nej, det tales der ikke om. (Indlysende)
   Her i (NemID), kan der ikke svindles overhovedet. Vælgererklæringerne skal jo gøres via NemID.

   For mig at se er Demokrater, både her og i USA Storsvindlere, hvor selv Torsen og Bagger kommer til kort.For mig at se er Demokrater, både her og i USA Storsvindlere, hvor selv Torsen og Bagger kommer til kort.

   • Fordrukken Taber | 11. januar 2021 ved 09:51 |

    Charles; har set indtil flere historier med antifa ved og i Capitol. Det var forøvrigt en kendt antifa/blm aktivist, der stod bag en af videooptagelserne af mordet på, eller rette henrettelsen, af Ashli Babbitt.
    Babbitt var Trump-støtte. Så kan man sige “Hvad lavede hun i bygningen?” osv og prøve at retfærdiggøre mordet på hende. Men det var en henrettelse, et mord, uanset at det ikke var lovligt for hende at opholde sig i bygningen.
    Og helt ærligt; hvem er det, der har begået et kup? Det er de kriminelle mennesker, der står bag valgsvindelen! Invasionen af Capitol var efter min mening befolkningens retfærdige forsøg på at genvinde kontrollen med den demokratiske proces og få deres land tilbage. Jeg fatter ikke at politi og militær ikke med det samme har støttet modkuppet! Der er MASSER af beviser på valgsvindel. Og hvorfor synes nogle at det er helt okay at have computere involveret i stemmeoptælling?? Det er da for nemt at manipulere med; altså bortset fra at demokraterne åbenlyst mente at Trump bare skulle “fjernes” og da rigsretten mislykkedes miserabelt og de fandt ud af at både USAs sorte befolkning og latinoerne i stort tal var begyndt at støtte Trump, så måtte man ty til direkte valgsvindel med hjælp fra medierne.. (bare min teori her, men med baggrund i hvordan demokraterne har opført sig i lang tid virker det sandsynligt).
    Nu er der kun een ting tilbage, hvis ikke folk stiller sig op på Capitol igen: Tyranni og diktatur. Systemet har allerede lukket næsten samtlige alternative nyhedskanaler ned. Nu kommer udrensningen af først de alternative medier og derefter folkeopdragelsen, som altid når socialisterne taget magten. Big tech har ovenikøbet lukket den demokratiske “Walk Away”-kampagne på facebook; den kampagne, som demokrater har startet, i protest mod partiets venstreekstremistiske profil! Og som altid når socialisterne tager magten så vil enhver opposition blive udryddet, ved (fortsat) brug af udskamning og Berufsverbot, tildeling af “ikke-person” status eller direkte fysisk udryddelse. (Jeg tror kraftigt, vi nærmer os den sidste!).
    Er helt enig med dig i Stram Kurs valgstatus. Så også Paludans beskrivelse af vælgererklæringssystemet på SK´s hjemmeside. Jeg har den teori at det er et udpluk af de korrupte folketingspolitikere, der har stået bag ved den danske valgsvindel. Kunne være spændende hvis en undersøgende journalist gravede lidt ned i den sag..

 2. et link mere som er Banned.
  https://banned.video/watch?id=5ff63502f23a18318ceb28a7
  WARNING! GRAPHIC VIDEO – Female Trump Supporter Executed by Capitol Security

 3. Gedeknepperne synger Fred på tuben, jo jo den må gerne være der.

  https://youtu.be/XC7Es5o5kNA Hentet
  ZacFromThe9 – Oppz (Official Video),(7.1.21)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.