Afghansk SF-politiker spreder islamisk fake news

SF’eren Yasser Ghanbari har de seneste dage ført en smædekampagne på sin Facebookprofil, der skal underminere en historie om en muslimsk kvinde, der bryder tildækningsforbuddet i et Føtex-supermarked i Ringsted.

Yasser Ghanbari beskylder en række Facebookbrugere for at lyve, og han påstår, at den muslimske kvinde slet ikke er islamisk tildækket.

Billedet til højre viser den muslimske kvinde i Føtex i Ringsted, mens hun kalder en dansk kunde for ‘racist’. Til venstre ses en kvinde iført niqab. En klar overtrædelse af dansk lovgivning.

Velfærdsmigranten Yasser Ghanbari er født i en lille afghansk landsby midt i 1990erne, og han rejser til Danmark i december 2000. På dette tidspunkt er der over ni måneder til terrorangrebet 11. september 2001 og den efterfølgende militærkonflikt mellem USA og Taliban-terroristerne. Yasser Ghanbari flygter, INDEN Afghanistankrigen bryder ud.

Yasser Ghanbari stiller op for SF til det kommende kommunalvalg til Borgerrepræsentationen i København. Han er desuden med i SF’s lokalbestyrelse. Den unge venstrefløjspolitiker har tidligere fortalt om sit ungdommelige had til Danmark og vestlige værdier.

Det er ikke overraskende, at en indvandrerpolitiker, med rødder i et muslimsk land, forsvarer andre muslimer samt deres åbenlyse lovbrud.

Yasser Ghanbari har de seneste dage skrevet diverse arrogante indlæg, hvor han belærer danskere om forskellen på den salafistiske burka, niqab og andre islamiske traditioner.

SF er åbenlyst en garant for mere islam i Danmark.

*

Mere om Yasser Ghanbari hos Document

Se også Vagt spreder onde rygter om Føtex-kunde

4 Kommentarer på "Afghansk SF-politiker spreder islamisk fake news"

  1. Ja, SF er en garant for mere islam i Danmark. De bidrager velvilligt til befolkningsudskiftningen. Det samme med praktisk taget alle øvrige partier, som er repræsenteret i “Folke”tinget, inklusive Dansk Folkeparti, der intet reelt har gjort for at standse invasionen.. selv om DF Anok selv mener noget andet, så er det et, der er realiteterne. Fremskridts folkene skulle have lyttet til Glistrup og holdt fast ved strammer-kursen og den libertarianske økonomiske politik, som han stod for. I stedet valgte de Pia Kjærsgaard, socialisme og slapper-kurs.. idag ser vi resultatet.

    • Rettelse: “Selvom DF nok selv mener noget andet, så er det det, der er realiteterne”, skulle der have stået. Irriterende at man ikke kan gå ind og rette, når man har “udgivet” kommentaren.

  2. Jeg så en burka vandre ud af Fakta på Frederiksborgvej i København nv i går..
    – Men Nordvest er jo også et typisk sted at gå iklædt sådan, så selv politiet har givet op med at håndhæve den såkaldte burkalov, og hvis de gør, så bliver de jo kaldt racister.

  3. gør alle burka klædte fredløse, så kan vi jagte dem ud af landet

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.