Afsløring: DR’s ekspert i ‘Støjberg-sagen’ er radikal folketingskandidat

Onsdag aften var licensbetalerne vidner til et katastrofalt svigt af Danmarks Radios nyhedsafdeling.

Deadline på DR2 behandler barnebrudssagen, der har den tidligere integrationsminister Inger Støjberg fra Venstre i hovedrollen.

Forskeren og jura-eksperten Pernille Boye Koch er i studiet for at tage forskud på en eventuel retslig proces mod Inger Støjberg.

“Og så er det jo kun en rigsretssag, der kan foretage den endelige domsafsigelse (over Inger Støjberg, red.),” lyder vurderingen fra Pernille Boye Koch.

Men Pernille Boye Koch er ikke kun ekspert i retssager mod Inger Støjberg. Hun er også tidligere folketingskandidat for Det Radikale Venstre. Et parti, der har kritiseret Inger Støjberg i en årrække.

Pernille Boye Koch stillede op til folketingsvalget i både 2011 og 2015. 50-årige Pernille Boye Koch har repræsenteret De Radikale som suppleant i folketinget i 2012, da hun var stedfortræder for partikollegaen Uffe Elbæk.

Pernille Boye Koch figurerede lige under Uffe Elbæk på stemmesedlen til folketingsvalget. Det var i tiden før, Uffe Elbæk dannede Alternativet.

Danmarks Radios journalister vælger deres eksperter med nænsom hånd, når seerne skal informeres om en eventuel rigsretssag mod Inger Støjberg. Hvem er bedre som ekspert end en politiker fra Det Radikale Venstre?

Danmarks Radios propaganda er en trussel mod demokratiet.

Jonathan Kargaard er redaktør på DR2 Deadline.

Se også Kriminel tyrker slap for udvisning flere gange: Nu er han dømt for voldtægt

2 Kommentarer på "Afsløring: DR’s ekspert i ‘Støjberg-sagen’ er radikal folketingskandidat"

  1. endnu en møgfisse, vi skal genindført hekseafbrændinger🔥, der kommer flere og flere af de radikale hekse frem

  2. Selvfølgelig. Hele medieapparatet, næsten hele dommerstanden, politiet og militæret er blevet besat af venstrefascister og muslimer. Der er snart ingen fremtid mere for det klassiske borgerlig-liberale vestlige samfund.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.