Statsminister Mette Frederiksen afsløret med muslimsk højskolesangbog

Den opmærksomme seer kunne skimte et eksemplar af den skandaleombruste højskolesangbog, da statsministeren holdt sin nytårstale 1. januar 2021.

Højskolesangbogen har udviklet sig til et multikulturelt projekt, der skal fremme islamisk kultur i Danmark. En agenda som socialdemokraten Mette Frederiksen bakker op om.

Da den seneste udgave af højskolesangbogen udkom i november, havde man udskiftet Shu-bi-duas kendte Danmarkssang med en muslimsk ramadansang komponeret af islamisten Isam Bachiri.

Den muslimske komponist og sanger er kendt for at støtte terroranklagede muslimer, der sidder bag tremmer. Isam Bachiri har tidligere udøvet social kontrol, da han krævede, at en norsk sangerinde skulle tildækkes i overensstemmelse med sharialoven.

Det er ikke et tilfælde, når en socialdemokratisk statsminister har højskolesangbogen stående fremme i første række under årets vigtigste tv-tale, der sendes direkte til det danske folk. Alt er tjekket og planlagt til det yderste af medierådgivere og tv-folk.

På venstrefløjen elsker man islamisk multikultur, og venstrefløjen ønsker at udbrede multikulturen til den hårdtprøvede danske befolkning.

Hvornår hører vi Mette Frederiksen synge ramadansangen?


Se også Muslimsk hadprædikant: Du må ikke fejre nytårsaften

2 Kommentarer på "Statsminister Mette Frederiksen afsløret med muslimsk højskolesangbog"

  1. Mette Forræderisken og hendes forpulede lakajer, er flok landsforrædere, håber snart at de rammes af nemesis

  2. Smid hende ud med faldskærm over et land, som hendes elendige politik passer til..
    – Så skal vi andre nok forme Danmark i en retning, der er så langt fra islam som overhovedet muligt!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.