Sharia i Føtex: Smider dansk kunde ud, der klager over kvinde i niqab

Det er lørdag 2. januar 2021. Klokken nærmer sig fire om eftermiddagen. Et dansk kærestepar er taget i Føtex i Ringsted for at købe ind til aftensmad. Mens kvinden kigger på grøntsager, får manden øje på en kvinde, der er klædt i den islamiske klædedragt niqab. Efter vedtagelsen af tildækningsforbuddet – i folkemunde kendt som burkaloven – har det været forbudt at bære burka eller niqab i det offentlige rum i Danmark.

Manden fortæller den niqabklædte kvinde, at hun forbryder sig mod dansk lovgivning. Men det svarer hun ikke på. I stedet råber hun racist til manden og giver udtryk for, at hun er udsat for mobning.

“Så får hun et par sandheder,” fortæller manden til Frihedens Stemme.

Efter at manden har givet den råbende niqabkvinde svar på tiltale, kommer flere ansatte fra Føtex til stede. Blandt andet en vagt med udenlandsk baggrund.

“Vagten har ikke megen tålmodighed med mig og skubber mig baglæns, så jeg er lige ved at ryge ind i butikkens glasdøre. Han udøver en magt, der er helt unødvendig,” siger manden til Frihedens Stemme.

Mens manden bliver skubbet ud af Føtex af den udenlandske vagt, følger to ansatte fra Føtex og den muslimske kvinde med på sidelinjen. Kvinden råber og virker stærkt konfrontatorisk, og en ansat beder hende om ikke at blande sig. Den muslimske kvinde har fjernet tildækningen fra næse og mund, så hun ikke overtræder burkaforbuddet, og er nu i stedet på kant med Føtex’ påbud om at bære mundbind. Men det påtaler hverken vagten eller de ansatte overfor kvinden.

“Jeg kommer aldrig i Føtex mere. Og jeg vil også fraråde andre at gøre det. Det kan ikke passe, at dansk lovgivning ikke gælder i Føtex,” siger den nu tidligere Føtex-kunde til Frihedens Stemme.

Hos Føtex i Ringsted ønsker driftsleder Mie Ustrup ikke at kommentere bortvisningen af kunden, der påtalte en overtrædelse af dansk lovgivning. Mie Ustrup henviser i stedet til Salling Groups presseafdeling (Føtex er ejet af Salling Group).

Kasper Reggelsen, der er Senior Manager, Group Communication/Kommunikationschef i Salling Group eller i daglig tale pressechef, oplyser til Frihedens Stemme, at han ikke har hørt om episoden i Føtex i Ringsted. Men han vil tjekke op med varehuset.

“Hvorfor griber Føtex ikke ind overfor en kvinde, der overtræder tildækningsforbuddet og dermed dansk lovgivning?” spørger Frihedens Stemmes journalist.

“De samme regler, der gælder ude i samfundet, skal også overholdes inde i butikkerne. Hvorfor det ikke er sket her, ved jeg ikke,” svarer Kasper Reggelsen.

5 Kommentarer på "Sharia i Føtex: Smider dansk kunde ud, der klager over kvinde i niqab"

  1. igen knæfald for den lorte ideologi ved navnet islam

  2. Også Føtex på Nørrebro, bruger vagter af mellemøstlig oprindelse..
    – Så Føtex må jo være en stor fortaler FOR sharia og derved være med til at udskamme danskere der er lovlydige, til stor tilfredshed for islamisterne!

  3. Jeg kunne mærke det i mine fingerspidser.
    Bare lige en enkelt, så han kunne sove.

  4. Selvfølgelig. Og det samme scenario skal man regne med alle steder, hvor der er mellemøstligt udseende centervagter..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.