Muslimsk hjemmerøver skuddræbt: Tyrkisk klanmedlem truer på Facebook

Lørdag aften døde den dømte hjemmerøver Cem Kaplan i en kugleregn. Han blev bragt til Hillerød Sygehus i en gennemhullet bil.

Den muslimske Kaplan-klan og tyrkiske onlinemedier bragte hurtigt nyheden om den kriminelle Cem Kaplans endeligt.

“I dag mistede jeg min elskede bror Cem kaplan Vil i være søde, at huske ham i jeres duaa. Må Allah Swt belønne jer,” skriver Ayse Kaplan, der er søster til den afdøde hjemmerøver.

Efterfølgende truer et medlem af den tyrkiske Kaplan-klan en kvindelig Facebookbruger, der fortæller nyheden om den 38-årige Cem Kaplan, der har huseret som medlem af flere voldelige indvandrerbander.

“Alt hvad der har med min bror at gøre og min familie skal du bare slette,” lyder truslen fra en tyrkisk mand, der angiveligt er den afdødes bror.

Trusselmageren går under navnet ‘Susu Kimsesiz’, og han kan begå sig på både tyrkisk og dansk. Alt tyder derfor på, at Susu Kimsesiz er en tyrkisk indvandrer, der opholder sig på dansk jord.

Kaplan-klanen er berygtet i Hillerød-området i Nordsjælland, hvor en del af den tyrkiske klan i årevis har terroriseret danskerne.

“Jeg er født og opvokset i Hillerød. Kaplan familien er noget af det mest berygtede, du kunne komme i nærheden af,” lyder det fra en mandlig Facebookbruger.

Både den skuddræbte hjemmerøver og resten af Kaplan-klanen stammer fra byen Kulu i Konya-provinsen i det centrale Anatolien.

Selv efter skudopgøret, hvor muslimske Cem Kaplan udånder, fortsætter den tyrkiske klan med at true danskerne.

Den dømte hjemmerøver Cem Kaplan efterlader sig en kone og fem børn i alderen fra under et år til 12 år.

*

Mere om sagen på Document

Giv Hard Line din vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Muslimsk hjemmerøver skuddræbt: Tyrkisk klanmedlem truer på Facebook"

  1. ja, muslimerne er gode til at true med død og ødelæggelse, og det lærer de af deres imam, velkommen til dødskulten islam

  2. Hverdag overalt i hele landet nu. Og samtidig har Enhedslisten sørget for at få sluset 1.000 migranter ind i Sundheds- og Ældreplejen i København. Danmark bliver ikke stedet, hvor man ønsker at blive gammel og plejehjemsbeboer..

  3. Godt de kan nakke hinanden.. Så bliver der een mindre for den danske stat, at brødføde i fængslet…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.