Sharia-supermarked siger farvel til dansk kunde, der ikke vil betjenes af personale med religiøs hovedbeklædning: Vi er rummelige

Supermarkedskæden Løvbjerg er så glad for multikultur og shariabeklædning, at Løvbjerg hellere vil vinke farvel til danske kunder end at skulle gå på kompromis med koranens befalinger. Løvbjergs kunder skal forstå, at de ikke må kritisere butikspersonalets shariabeklædning.

“Vi er en rummelig arbejdsplads,” lyder den kølige afvisning, da en kunde påpeger de kvindeundertrykkene tørklæder, som det muslimske personale i Løvbjerg bærer.

Islam har ganske enkelt fået forrang i Løvbjerg

.Løvbjerg har i dag 16 dagligvarebutikker, der er fordelt i Jylland og på Fyn. Butikskæden er grundlagt tilbage i 1926.

Allah er stor hos Løvbjerg.


(Foto af shariakassedame: Arkivfoto)

4 Kommentarer på "Sharia-supermarked siger farvel til dansk kunde, der ikke vil betjenes af personale med religiøs hovedbeklædning: Vi er rummelige"

 1. næste skridt bliver vel, at alt “haram” bliver fjernet fra hylderne, såsom svinekød, det totale knæfald for islam, ligesom vi ser på alle institutionerne, JEG SKAL BRÆK MIG I STORE TYKKE STRÅLER helst udover nogle skariaklædte💩 HI HI

 2. Det er vel ‘mangfdoldighed’ og knæfald til fordel for islam.. For det skulle nødigt hedde sig at vi er racister, derfor skal vi åbenbart underkaste os sådan noget lort.
  Nej tak!!!!

 3. Så var de vist ikke så rummelige alligevel, når danskere, der ikke går ind for “religiøs” beklædning i danske supermarkeder, gerne undværes..

  • Fyld indkøbsvognen.
   Kør den op til kassen. Læg noget af det på båndet, når man så ser Sharia-trolden. Da lad vognen stå, og bare gå jeres vej. Løvbjerg skal nu nok lære det efterhånden, ved denne metode.
   Siger sutten så noget, siger I bare. Jeg skal ud og hente min tegnebog. !! ☺☺☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.