Jesper Wille lyver om Rasmus Paludan på Twitter

Jesper Wille, der arbejder med “human-business relations” i firmaet JESPER W. OF CPH, påstår på Twitter, “at en vis Paludan (Rasmus Paludan, red.) fik et politiopbud til at stå omkring sig, selvom ingen anmeldelser havde fundet sted, alene fordi han ikke følte sig tryg ved andres ytringer, ikke sandt?”

Rasmus Paludan har ingen indflydelse på politistyrken omkring ham. Og politiets tilstedeværelse ved Rasmus Paludans arrangementer har intet at gøre med, hvorvidt Rasmus Paludan føler sig tryg eller utryg ved andres ytringer. Politiet vurderer, at Rasmus Paludan risikerer at blive dræbt eller udsat for vold, hvis han ikke er beskyttet. Derfor er politiet til stede.

Frihedens Stemme ringede til Jesper Wille for at spørge om, hvorfor han udbreder løgne om Rasmus Paludan på Twitter.

“Det har jeg ikke lyst til at tale med dig om,” lød det kortfattede svar fra Jesper Wille, hvorefter røret blev smækket på.

Da Frihedens Stemme forsøgte at indhente en uddybende kommentar, blev røret smækket på, straks Frihedens Stemmes journalist havde givet sig til kende.


Juristen Jacob Mchangama går på Twitter i rette med Jesper Wille. Jacob Mchangama skriver i et tweet til Jesper Wille:

“Politiet står ved Paludan (Rasmus Paludan, red.) fordi hans liv er truet fra ekstremister. De beskytter ham fordi de (politiet, red.) har EN FORPLIGTELSE til at stå vagt om ytrings- og forsamlingsfriheden. Ikke for at beskytte Paludan eller hans modstandere mod krænkende ytringer.”

Forsøgt dræbt ved demonstration

Rasmus Paludan kan heller ikke genkende Jesper Willes udlægning af begivenhederne.

“Jeg er den person i Kongeriget Danmark, hvis følelser folk generelt tager allermindst hensyn til. Jeg bliver udsat for hadefulde beskeder, bagvaskelse, tilsvininger og privatlivskrænkelser af et omfang, som er milevidt fra den person i Danmark, som næstmest bliver udsat for det.

Politiet er til stede ved demonstrationer, fordi politiet vurderer, at jeg ellers vil blive overfaldet eller dræbt. Det er en grundlæggende beskyttelse af ytrings- og forsamlingsfriheden, som Jesper Wille åbenbart ikke værdsætter,” siger Rasmus Paludan i en kommentar til Frihedens Stemme.

I forbindelse med demonstrationer med Stram Kurs er Rasmus Paludan flere gange blevet overfaldet og forulempet. Grundlovsdag 2020 blev han forsøgt dræbt af en palæstinensisk mand bevæbnet med en kniv.6 Kommentarer på "Jesper Wille lyver om Rasmus Paludan på Twitter"

 1. ja, sandheden er ilde hørt

 2. Man kan finde utallige eksempler på disse manipulationer. Og der er hundreder eller snarere tusinder, der gerne deltager i dem, fra den talrige og særdeles aktive venstrefløj, der samtidig støttes af det officielle Danmark og i mange tilfælde også af myndigheder. Selv Hr og Fru Danmark sviner gerne Paludan ved alle mulige lejligheder, og så har jeg ikke engang nævnt alle overfaldene… det minder mig i dén grad om kampagnen mod Glistrup i 70erne- og den var voldsom- men kampagnen mod Paludan er efter min mening på mindst samme niveau eller værre. Det siger sgu ikke så lidt! Al ære og respekt til Paludan for at holde hovedet koldt og skruen lige i vandet under disse omstændigheder ✌

 3. Med islams fremme i Danmark, kræves det nok meget snart i fremtiden, at alle danskere skal have et større politiopbud omkring sig, for ikke at blive slået ihjel af “krigere fra fredens religion”..

 4. respekt for Rasmus Paludan, jeg tør sgu ikke, at gøre som Paludan, fedt han gør det, så vi kan få sandheden frem om islam og de politiske korrekte, som især er venstrefløjen(de rigtige racister)

  • Ja, Rasmus ved hvor “Ligtornen” befinder sig, det gør hovedparten af den Danske befolkning ikke. Træder man på den, gør det satme ondt. ☺☺☺
   Helbreddelse: Den skal brændes væk, eller tages med Kautisk Soda.
   Tanker er som bekendt “toldfrie”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.