Gambier tiltalt for terror; delte ifølge anklagemyndigheden vejledning om fremstilling af gift og bomber

I går blev den syriske “flygtning” Moyed Al Zoebi idømt tolv års fængsel for at planlægge et terrorangreb i København.

Få timer efter domsafsigelsen blev en 30-årig gambier så tiltalt “for at have indsamlet og delt vejledninger i fremstilling af gift og bomber, vejledninger i håndtering af våben og i udførelse af angreb, samt vejledninger i hvordan man på internettet kan holde sig skjult for politiet” og efter “to underbestemmelser i straffelovens afsnit om terrorisme”. “Den første handler om at ‘fremme virksomheden’ for terrororganisationer eller terrorister. Den anden handler om at yde økonomisk støtte til terrororganisationer eller terrorister.”

Derudover er manden tiltalt for at ville skaffe penge til Islamisk Stat i Libyen og Mali.

Gambieren nægter sig skyldig.

Den 30-årige gambiske mand boede, inden han blev anholdt i december 2019, på en gård i Munkebo. Gambieren har opholdt sig i Danmark i syv år. Han er gift med en dansk kvinde, der arbejder som socialrådgiver i Integrationsenheden i Odense Kommune. Den fynske kvinde har tidligere været gift med en mand fra Uganda, som hun via et smuthul i reglerne, blev familiesammenført med i Danmark.


(Foto: Uriasposten)

4 Kommentarer på "Gambier tiltalt for terror; delte ifølge anklagemyndigheden vejledning om fremstilling af gift og bomber"

 1. Det viser jo at det typisk er disse feltmadrasser som importerer terrorister til vores land.. Gid hun kunne få 30 års fængsel!

 2. UD MED HAM den neger💩

 3. “Tillykke” til socialrådgiveren. Hun ved det måske ikke selv, men hun har fået det, hun ubevidst bad om. Hun forstår ikke at hendes holdning i virkeligheden er dybt hadefuld mod danskerne. Hun synes formentlig at hun er et bedre og mere rummeligt menneske end de fleste og at alt dette skyldes hendes onde og racistiske landsmænds stygge ord mod indvandrerne.. 🤦‍♂️🤷‍♂️

  • Oh. Salige feltmadras.
   Her er een der kunne passe, til madrassen. !
   ———-
   Bastardbørn
   Jeg er sikker på, at en masse røde bananer har set TV indslaget med kvinden fra Ålborg, der overgav sin baby til Lars Løkke Rasmusen, og fået våde øjne over udlændingepolitikkens umenneskelighed.
   I stedet burde I græde over, hvor krævende og uselvstændige voksne personer i Danmark og Norge tilsyneladende er.

   Kvinden, Sara Fina Fridrichs, er kontanthjælpsmodtager. Hun har tre børn i forvejen og har nu fået en ny bastard, fordi hun ikke kunne holde benene samlet, da hun var på oplevelsesrejse til Afrika for skattekronerne.

   Jeg er sikker på, at sorte mænd er spændende, eksotiske og uproportionelt byggede på den lækre måde.

   Jeg er også sikker på, at lavintelligente, irrationelle kvinder ikke kan modstå, når den sorte muskelbundt spiller bongotrommer i tropenatten, og at hun simpelthen er nødt til at overgive sin appelsinhudede krop til dens erotiske drømmeleg. Men det skal aldrig blive mit problem.

   “Han vil gerne arbejde.”, siger hun til Lars Løkke. Jaja, men hvad kan han? “Han er musiker,” siger hun så. Den del havde vi alle sammen gættet tre millisekunder inde i indslaget. “… og murer.”

   Murer?. Flot. Hvad er det lige de formår at bygge i Afrika:

   Image: africa / https://www.google.dk/search?q=kraal&hl=da&rlz=1T4PRFD_daDK715DK716&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiJ-b-xxejcAhVkDZoKHc5OBe8QiR56BAgKEBI&biw=1280&bih=878

   Jeps, hytter og kraal. Nej, det er ikke godt nok til os herhjemme. Pointsystemet fungerer. 🙂

   Der er også én ting, vi allesammen ved. Fra lav til høj, fattig til rig og tyk til tynd. Men ingen tør sige det. Sara ved det endda også selv, men hun kan åbenbart ikke erkende det gennem sin sextrang efter mørkt kød:

   Hun bliver træt af ham. Når han er kommet herop, og hun efter to måneder ikke længere kan holde ud at se ham ligge på sofaen, der som bekendt tiltrækker negere, som var de overfladebehandlet med kokosfedt og tran, så smider hun ham ud. Hvorefter han for evig tid bliver alle os andres problem.

   Sara er da pisseligeglad. Hun lever af os andre. Det samme gør hendes tre børn. Vi har ikke brug for at få endnu en ubrugelig sexfrugt på finansloven. Men Sara er en nasser, og oven i købet tillader hun sig at stille sig så forurettet op?.

   Sara, har dine mislykkede forhold og erotiske eskapader ikke bragt os nok problemer?
   Åbenbart ikke, din ynkelige so. Du bliver endda ved med dine eksotiske drømmelege, uden at blinke og tvivle bare ét sekund, ansvaret for og resultatet af din liderlighed over på andre.

   Lad os få nogle herop, der gider. Nogen, der får lov til at bevise det, uden at de får fribillet til kontantautomaten. Og så er jeg i virkeligheden ligeglad med, om de er sorte, røde, gule, blå, orange eller violette. Bare de holder deres degenererede overtro for sig selv og har en uddannelse, der kan bruges til noget.

   Men noget siger mig, at ingeniører og biologer ikke har samme tiltrækningskraft på mislykkede kvinders sammensunkne underliv og rynkede skød som ibenholdtsfarvede eksotiske stranddansere, der på urmandsvis hyler og spiller reggae på udhulede bananpalmestammer.

   Så enten undværer de deres ibenholtslegedyr eller betaler selv for eventyret, eller også indretter vi gratis abortklinikker på alle hjemrejsende charterfly.

   Jeg skal gerne selv stå klar med det hånddrevne piskeris. Wrrrrr .!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.