Al-Qaeda truer Kurt Westergaard og Rasmus Paludan: Ikke ét ord i danske medier

Vi lever i mærkelige tider. Tv rydder sendefladen, fordi en eller anden har talt grimt til Özlem Cekic på Christiansborg for år tilbage. Til gengæld har ikke et eneste medie nævnt med ét ord, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs og Kurt Westergaard blev truet af al-Qaeda i går.

2 Kommentarer på "Al-Qaeda truer Kurt Westergaard og Rasmus Paludan: Ikke ét ord i danske medier"

  1. Pressen vil gøre alt, hvad de kan, for at fortie modstanden mod islam. Folk skal føle at de er alene i deres modvilje mod den islamiske indflydelse og projektet går fint i den retning. Dermed er succesen nærmest total, da man i forvejen særdeles effektivt benytter sig af udskamning, Berufsverbot (ektremt effektivt), forskellige former for propaganda mm. Og da ca 99,5% af danske journalister ikke længere er uafhængige, men derimod statsunderstøttede, så ved de godt at de ikke skal save den gren over, de selv sidder på.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.