Al-Qaeda truer Rasmus Paludan

Efter det franske satiremagasin Charlie Hebdo ‘s genoptryk af bladets satiretegninger er terrororganisationen al-Qaeda, der i en årrække har fristet en tilværelse i skyggen af Islamisk Stat, kommet på banen og truer i en meddelelse ikke alene Charlie Hebdo, som man lover hævn over igen. Men også den hollandske politiker Geert Wilders, Muhammedtegneren Kurt Westergaard, den svenske billedkunstner og Muhammedtegner Lars Vilks og Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

7. januar 2015 blev Charlie Hebdos redaktion i Paris angrebet af to maskerede mænd, som var bevæbnede med automatvåben. De tiltvang sig adgang til lokalerne, hvorefter de skød omkring sig, mens de råbte “Allahu Akbar” (Allah er størst).

Det lykkedes terroristerne at flygte fra gerningsstedet efter, at de havde dræbt 13 (herunder en politimand) og såret 11 personer. Politiet oplyste senere samme dag, at de mistænkte var brødrene Said og Cherif Kouachi.

Politiet jagtede brødrene i to døgn. Om formiddagen 9. januar forskansede brødrene sig i et trykkeri i byen Dammartin-en-Goële. Klokken cirka 17 stormede politiet trykkeriet. Begge brødre blev dræbt. Om aftenen 9. januar påtog al-Qaeda sig ansvaret for Charlie Hebdo-massakren.

Rasmus Paludans Facebookkommentar til al-Qaeda’s trussel.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Al-Qaeda truer Rasmus Paludan"

  1. nuke islam

  2. Jeg kan garantere for at Stram Kurs/Hard Line lige har fået en hel del ekstra stemmer. Rasmus kommer til at storme ind i Folketinget ved næste valg. Af samme grund vil statsministeren prøve at udsætte valget så længe som muligt, og indvandringspartierne vil gøre alt for at fjerne ham som trussel. Som sædvanlig. Det kommer de ikke til at lykkes med. Vermund og Thiesen, hvor velmenende de end er, repræsenterer en forkert kompromis-retning, som ikke vil være tilstrækkelig til at undgå yderligere islamisering af landet. Jo flere danskere, der kommer på al qaedas “æresliste”, jo mere vil danskerne forstå at der ingen anden vej er fremad end at begynde remigrationen.

  3. 👍✌

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.