Samira Nawa godkender barnebrude, men tilsværter Jeppe Kofod: Kun muslimske mænd må have teenagesex

Den muslimske politiker Samira Nawa er en af de største kritikere af udenrigsminister Jeppe Kofods sexaffære med en 15-årig dansk pige:

“Det er ikke i orden, at der var en seksuel relation der … det var i hvert fald forkert,” erklærer Samira Nawa fra Det Radikale Venstre.

Det muslimske folketingsmedlem accepterer ikke, at en 34-årig socialdemokrat og en 15-årig teenagepige har frivillig sex.

Helt anderledes ser det ud, når det kommer til muslimske småpiger, der bor med ældre mænd på danske asylcentre. Så ændres tonen hos den afghanske politiker:

“Hvad med de familier (mindreårige piger og ældre mænd, red.), der uretmæssigt blev skilt ad?” lyder spørgsmålet fra Samira Nawa.

Den muslimske folketingspolitiker omtaler pludselig purunge barnebrude, der bor sammen med ældre mænd, som ‘familier’.

I 2016 kom det frem, at der boede 27 mindreårige barnebrude på de danske asylcentre. Tre af de muslimske piger var under 15 år – heraf var to 14-årige gravide.

10 af de mindreårige kvinder var samlevende med deres mænd på danske asylcentre. Derfor satte daværende integrationsminister Inger Støjberg sig for at adskille de par, hvor der var barnebrude i ægteskabet. Det har skaffet Støjberg læssevis af anklager og en kommission på halsen.

Samira Nawa er en af Inger Støjbergs helt store kritikere i ‘barnebrudssagen’, og hun anklager Venstre-politikeren for at handle i strid med lovens ord:

“Det er en fundamental dansk værdi, at retsstatens love og regler skal gælde for alle – også (og måske især), når man er minister,” erklærer Samira Nawa.

Når en 14-årig pige bliver fjernet fra sin 28-årige islamiske ægtemand, kalder Samira Nawa det for ‘familier’, der blev ‘uretmæssigt’ adskilt.

Vi taler her om åbenlyse ulovligheder, hvor mindreårige har sex med granvoksne muslimske mænd på danske asylcentre.

Samira Nawa er anderledes fordømmende, når der kommer til Jeppe Kofods sexforhold til en 15-årig dansk pige. Her er det ‘ikke i orden’ og ‘forkert’, at der fandt et seksuelt forhold sted.

Samira Nawa skelner på bizar vis mellem muslimsk og dansk teenagesex – hvor en ældre mandlig sengepartner indgår.

I tilfældet med de islamiske barnebrude er der nærmest tale om en ædel familieværdi ifølge den radikale politiker.

Udenrigsminister Jeppe Kofod må derimod lide den skæbne at blive udskammet af Samira Nawa.

Islams to tunger afslører ofte et uhørt hykleri.

2 Kommentarer på "Samira Nawa godkender barnebrude, men tilsværter Jeppe Kofod: Kun muslimske mænd må have teenagesex"

 1. Tjah.. der er jo regler for muslimer og regler for de “vantro”. Men det kan jo være at Kneppe Kofoed bliver “Nawa-godkendt” hvis han konverterer til islam. Skulle forøvrigt ikke undre mig.

  • Det er jo svineri begge dele.Men skal man revse den ene, skal man også revse den anden.
   Det har det Radikale røvhul ikke forstået.
   SAMIRA NAWA GODKENDER BARNEBRUDE, Har hun ikke underskrevet Grundloven da hun kom på tinge. ??
   Så vidt jeg ved, Skal man underskrive grundloven for at komme på tinge. Hun er jo ikke værdig i folketinget, når hun godkender Barnebrude.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.