Sikandar Siddiques muslimske kandidat Zahra Pedersen: Datter af narkodømt imam

Pakistanske Sikandar Siddique har præsenteret kandidatlisten til sit ny islamvenlige parti Frie Grønne.

Der er flere muslimske kandidater bag Sikandar Siddique. En af kandidaterne er Zahra Pedersen, der har marokkanske rødder. Den kvindelige politiker er vokset op i et hjem, hvor stening af kvinder var fuldt ud accepteret.

Zahra Pedersen er datter af den narkodømte imam Abdul Wahid Pedersen. En imam, der understreger, at dødsstraf og stening er en vigtig del af islam:

“Muslimer stener utro kvinder … men vi stener ikke kun utro kvinder, vi stener også utro mænd,” siger Abdul Wahid Pedersen.

Sharialoven har været en del af Zahra Pedersens barndom. Allerede som 11-årig iførte hun sig shariatørklædet, så hun ikke forårsagede seksuel ophidselse hos muslimske mænd.

Som teenager mødte Zahra Pedersen den sociale kontrol i parallelsamfundet på Nørrebro, når de muslimske naboer rapporterede om hendes opførsel til imam-faren.

Senere har Zahra Pedersen medvirket i flere Youtube-videoer sammen med sin far, hvor de svarer på spørgsmål om islam. Den 33-årige kvinde har også været tv-vært på Danmark Radio, hvor islam og kulturforskelle var på tapetet.

Abdul Wahid Pedersen var en af de mange muslimer, der mandag formiddag mødte frem på Nørrebro for at støtte sin datter og lanceringen af det ny venstrefløjsparti.

“Vi ses på Pladsen om ti minutter,” lyder det fra Abdul Wahid Pedersen kort før Frie Grønnes første pressemøde.

Klokken 11.09 bliver Zahra Pedersen præsenteret af partistifteren Sikandar Siddique, da han fortæller om partiets angiveligt antiracistiske politik. Pressemødet foregår på Blågårds Plads. Et område, der er kendt for sine indvandrerbander og narkosalg.

Netop narkosalg kender imam Abdul Wahid Pedersen alt til.

I 1980’erne konverterer Abdul Wahid Pedersen til islam, og han begynder sideløbende en karriere som krimimel. Mange muslimer i Danmark fylder i de bugnende kriminalstatistikker, og Zahra Pedersens far er ingen undtagelse.

Abdul Wahid Pedersen sværger troskab til Allah i 1982. Allerede året efter kan den nyslåede muslim skrive narkohandler og smugler på sit cv.

I efteråret 1983 afsløres den muslimske narkobaron efter en større politiefterforskning. Det drejer sig om stribevis af kriminelle forhold blandt andet to større handler med hver to kilo hash – samt indsmugling af narko fra Holland.

Abdul Wahid Pedersen bliver tiltalt for handel med i alt 10 kilo hash, men dømmes kun for køb og salg af lidt over fem kilo.

Ved retten i Silkeborg tilstår Abdul Wahid Pedersen sine narkoforbrydelser. Den muslimske mand er sigtet efter den grove narko-paragraf 191 i straffeloven.

Abdul Wahid Pedersen bliver idømt ét år og fire måneders fængsel.

Er det urimeligt at skulle bære rundt på et narkosmugler-prædikat, når man, som Abdul Wahid Pedersen, har en flere årtier gammel narkodom? I den sammenhæng er politikerne fra Frie Grønne helt kompromisløse.

Frie Grønnes forperson, Suzanne Zimmer, understreger, at domme af ældre dato skal forfølge den dømte i store dele af vedkommendes liv.

Suzanne Zimmer giver et eksempel, der omhandler hendes nuværende folketingskollegaer, der er dømt efter den såkaldte ‘racismeparagraf’.

“Er der racister i det danske folketing?” lyder spørgsmålet til Suzanne Zimmer fra journalisten Asger Juhl.

“Der er jo nogen, der er dømt for racisme. Så det må vi jo sige, det er der,” erklærer Suzanne Zimmer om de politiske modstandere.

Det nuværende folketingsmedlem Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti blev i 2003 dømt efter ‘racismeparagraffen’ for en harmløs plakat, der omtalte en fremtid med omfangsrig indvandrerkriminalitet i Danmark. En forudsigelse, der er virkelighed i dag.

Den 17 år gamle ‘racismedom’ klæber altså til Morten Messerschmidt og retfærdiggør, at man kalder ham racist, mener Suzanne Zimmer fra Frie Grønne.

På samme vis gælder det, at faren til en af Frie Grønnes kandidater kan omtales som ‘narkokriminel imam’.

Da Zahra Pedersens far bliver udsluset efter sin narkodom, viser det danske samfund sin naive tilgang til kriminelle muslimer.

Abdul Wahid Pedersen har knapt sluppet tremmerne, før han begynder at arbejde på Safwa-Skolen. En muslimsk privatskole, der ligger på Sjælland.

Myndighederne ser igennem fingrene med, at en narkokriminel muslim som Abdul Wahid Pedersen får lov at arbejde med elever på en skole – som en del af Pedersens resocialiseringsproces.

Det er sådanne groteske forhold, der har ført Danmark ind i omfattende integrations- og kriminalitetsproblemer blandt muslimske indvandrere.

I fremtiden ønsker iman Abdul Wahid Pedersens datter at bekæmpe den danske racisme med en plads i folketinget for Frie Grønne. Men måske skulle Zahra Pedersen i stedet bekæmpe sin fars radikaliserede holdninger?

Imam Abdul Wahid Pedersen er kendt for at true med sharialoven i hånden. Den berygtede hadprædikant mener, at utro kvinder skal stenes til døden:

“Den grusomme straf (stening af kvinder, red,) er blevet forordnet af Allah selv og er derfor ikke til diskussion,” erklærer Abdul Wahid Pedersen.

I 2018 slår Abdul Wahid Pedersen fast, at der er dødsstraf til kvinder, der ikke indordner sig under sharialovens paragraffer.

“Muslimer stener utro kvinder,” lyder det fra hadprædikanten.

I dag ernærer den 66-årige Abdul Wahid Pedersen sig blandt andet som ægteskabsrådgiver for primært muslimske par.

Folketingskandidaten Zahra Pedersen har altså nok at tage fat på, når det gælder radikal islam i sin egen familie. Men indtil videre har Frie Grønne mest fokuseret på de mange ‘racister’ i Danmark.

Allah er stor hos Frie Grønne.

2 Kommentarer på "Sikandar Siddiques muslimske kandidat Zahra Pedersen: Datter af narkodømt imam"

  1. det bliver det største kriminelle parti

  2. Æblet falder ikke langt fra stammen… Naturligvis, en hver islamisk familie har jo typisk et (eller flere) pengevaskerier, samt en eller flere familiemedlemmer som har domme for hård kriminalitet!
    Det er jo en simpel kendsgerning!!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.