Kurdiske Umut Olgun dømt for medvirken til terror; sendte termiske kameraer til Islamisk Stat

Den tyrkiske statsborger – kurderen Umut Olgun – er blevet idømt otte års fængsel og udvisning af Danmark for medvirken til terror. Umut Olgun sendte udstyr til Islamisk Stat.


Syrienblog har en længere postering om Umut Olgun og de to andre dømte – Coşkun İbrahim Şimşir og Fady Atef Mohammad – i sagen.

Mere om den kurdiske familie Olgun på Syrienblog.

(Fotos: Syrienblog)

3 Kommentarer på "Kurdiske Umut Olgun dømt for medvirken til terror; sendte termiske kameraer til Islamisk Stat"

 1. Ja, dømt er fint.. Men der er desværre rigtigt mange som denne jihadist som har de samme ideologier… De alle skal UD af vores land!!!

 2. UD MED DET INDAVL

 3. Nyhed fra Fria Tider. Bemærk rettelserne i (…)

  KORANBRÄNNING I STOCKHOLM
  Politiet jagter danske koranbrændere i Stockholm

  Politiet leder nu efter en dansk-registreret blå Skoda efter Koran afbrænding i Stockholm-ghettoen Rinkeby i morges. Handlingen udgør tilskyndelse mod etniske grupper, hævder politiet og har udarbejdet en rapport, ifølge Aftonbladet.

  Det var lige før klokken 06 i morges, at danske Stram Kurs (Futtede) en ny koran af i Sverige, denne gang i (Rottehullet) Rinkeby-ghettoen i Stockholm. (Mindes, Huset på Christianshavn)

  I weekenden er der planlagt endnu mere Koranafbrænding – medmindre politiet får fat i danskerne inden da. Politiet er nemlig begyndt at jagte en blå bil af mærket Skoda, (og en mand med blå briller), bilen bærer danske Plader, ifølge oplysninger til Aftonbladet.

  Bilen siges at have været involveret i afbrændingen af Koranen, som blev fanget på kamera af politiets overvågnings kameraer i (Rottereden) Rinkeby.
  – Man vil stoppet det, siger en kilde til avisen om bilen angående den brændte (Ludebog).

  Politiet bekræfter over for Aftonbladet, at der er blevet rapporteret om tilskyndelse mod etniske grupper.

  Ifølge Expressen har Stram Kurs ansøgt om demonstrationstilladelse fem forskellige steder i Stockholm i denne weekend, samtidig med at politiet indførte “maksimal beredskab” for at dæmpe eventuelle indvandreroptøjer.

  Mere på linket:
  https://www.friatider.se/polisen-jagar-danska-koranbrannare-i-stockholm

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.