Her brænder koranen i indvandrerghettoen Rinkeby

Stram Kurs er på besøg i Sverige igen i denne uge. Denne gang var det Rinkeby – en forstad til Stockholm – der fik besøg af Stram Kurs torsdag morgen. I Rinkeby blev koranen brændt for at markere modstand mod islamiseringen af Sverige og som en hyldest til ytringsfriheden, som de svenske myndigheder har forsøgt at begrænse siden Stram Kurs’ første besøg i Sverige for knap 14 dage siden. Rasmus Paludan fra Stram Kurs oplyser til det svenske medie Samhällsnytt, at der er planlagt flere koranafbrændinger i Sverige.

For knap to uger siden skulle den svenske gadekunstner og dissident Dan Park sammen med Rasmus Paludan have afholdt en demonstration mod islam i Malmø. Men demonstrationen i Malmø blev forbudt af svensk politi, som også udstedte et forbud mod islamkritiske demonstrationer i hele Skåne med henvisning til, at politiet ikke kunne garantere sikkerheden ved disse demonstrationer.

Stram Kurs trodsede truslerne om vold og tog til Rosengård i Malmø, hvor medlemmer af partiet foretog en afbrænding af koranen. Senere var medlemmer af Stram Kurs til stede på Stortorget i Malmø, hvor de spillede koranfodbold. Det førte til, at seks medlemmer af Stram Kurs blev anholdt af svensk politi.

Efter Stram Kurs’ besøg i Malmø var der voldelige optøjer herunder brandstiftelse og stenkastning mod politiet flere steder i Skåne. I kølvandet på optøjerne annoncerede Rasmus Paludan, at koranen fortsat vil blive brændt i Sverige for at lære voldelige muslimer, hvad ytringsfrihed er, og hvordan man opfører sig i et civiliseret land.

I dag, torsdag morgen, besøgte medlemmer af Stram Kurs den indvandrertætte ghetto Rinkeby i det vestlige Stockholm for at sætte fokus på islamiseringen af Sverige og de svenske myndigheders knægtelse af ytrings- og forsamlingsfriheden, som er garanteret i den svenske grundlov.

*

Kilde: Samhällsnytt

(Foto: Samhällsnytt)

Se også Emma Ihlemann fra Dagbladet Information afviser læserbrev af Uwe Max Jensen 

3 Kommentarer på "Her brænder koranen i indvandrerghettoen Rinkeby"

  1. SEJR🔥📓✌✌✌

    • En forvarsel til muslimerne at Koran-osen vil stige til himmels et par dage før er ingen skade til.
      Rotterne skal jo advares, så de kan komme ud af hullerne. IKKE ?
      Sejr🔥✌✌✌

  2. ✌✌✌👍

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.