Kriminel muslim skuddræbt: Somalisk familie kræver rap-videoer fjernet

Der foregår lige nu et islamisk opgør i kølvandet på skuddrabet på den 25-årige Abukar Hassan Ali, der blev likvideret for en uge siden ved travbanen i Aarhus.

Den somaliske mand havde sin gang i det kriminelle miljø og plejede sideløbende en karriere som ‘gangster-rapper’ med kunstnernavnet Shmur.

“Skyd, skyd, skyd, lad ham forbløde,” lyder teksten i et Abukar Alis Youtube-hits.

Den somaliske hip hop-kunstner kom foruroligende tæt på sit eget liv i de bloddryppende tekster. 22. juli 2020 bliver Abukar Ali skudt på en parkeringsplads ved Jydsk Væddeløbsbane. Et sted, hvor der, ifølge flere vidner, foregår et omfattende narkosalg.

Abukar Alis somaliske familie har startet en censur-kampagne, der via social kontrol fra andre muslimer, skal fjerne de mange musikvideoer og sange, der findes på nettet med den afdøde hip hop-kunstner.

“Hans familie har truffet valget, at alt hans (Abukar Hassan Alis, red.) musik skulle slettes,” lyder opfordringen på videotjenesten Youtube.

Formålet er angiveligt at få Abukar Hassan Ali til at fremstå ren og syndsforladt i Allahs øjne.

“Slet den,” “respektløst” og “han får mere og mere synder nede i graven” lyder det i kor fra muslimer, der ønsker at fjerne hip hop-videoerne, der omhandler emner som bandedrab og voldskriminalitet.

Hvis de blodige rap-tekster, der er et vidnesbyrd om et liv i den kriminelle underverden, forsvinder, så vil den afdøde Abukar Ali angiveligt nå en højere status i det islamiske paradis.

Et nærmest tragikomisk religiøst hykleri udspiller sig for øjnene af danskerne.

Østjyllands Politi har slået fast, at den skuddræbte Abukar Ali havde forbindelser til det kriminelle miljø i Aarhus-området. Et vidne fortæller desuden, at Abukar Ali tidligere har afsonet en fængselsstraf i Kragskovhede Fængsel.

Alt peger på, at den somaliske velfærdsmigrant har levet et liv med hårdkogt kriminalitet.

Den somaliske familie tog IKKE ansvaret for at stoppe den kriminelle løbebane hos den 25-årige indvandrer, da han var i live og forpestede tilværelsen for den danske befolkning.

De pårørende har øjensynligt ikke sat opdragelse i højsædet, da familiens ‘rap-stjerne’ boltrede sig i det kriminelle miljø.

Tværtimod har repræsentanter fra den muslimske familie stillet sig frem i TV 2 Nyhederne, hvor man erklærer, at den somaliske mand blot var et tilfældigt skudoffer:

“Hvad vi ved, så har Abukar (Hassan Ali, red.) ikke været involveret i noget kriminalitet eller bandemiljø,” lyder det fra Haifa Mohammed, der fortæller, at hun er i familie med den skuddræbte.

Efter likvideringen af Abukar Ali arbejder det muslimske miljø intensivt på at forbedre eftermælet for den kriminelle somalier – så han kan møde Allah i uskyldsren tilstand.

“Vær sød at slette denne video, da vores kære bror er død (Inna lillahi wa inma ilayhi raji’un),” lyder en opfordring i et kommentarspor, der ledsager Abukar Alis musikvideo.

Det muslimske censur-krav ledsages af et koranvers, der betyder ‘sandelig, vi tilhører Allah, og sandelig til ham vender vi tilbage’.

***

Ønsker man at se eller dele en af musikvideoerne med muslimske Abukar Ali (med kunstnernavnet Shmur, red.), kan det gøres via dette link

*

Læs mere om skudopgøret i Aarhus, hvor 25-årige Abukar Ali mister livet

2 Kommentarer på "Kriminel muslim skuddræbt: Somalisk familie kræver rap-videoer fjernet"

  1. han reciterer bare koranen jo….

  2. Så vi da en sjakal mindre ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.