Hvad hjertet er fuldt af

På min Facebookprofil får jeg jævnligt besøg af multikulturalister, der som i dette tilfælde løfter pegefingeren og udskammer alle modstandere som racister.

Familiefaren Ian Thorkelin fra Langeskov opfordrer endda andre Facebookbrugere til at opføre sig “voksent og intelligent”.

Problemet med multikulturalisterne er, at de sjældent kan se det had og de modbydeligheder, som de selv repræsenterer.

“Håber du får corona og dør!” – lyder det fra den selvgode Ian Thorkelin.

Islam spreder ikke bare had mellem muslimerne og de vantro. Også de vantro oplever en splittelse, som muslimerne profiterer af.

Mange danskere går islams ærinde i håb om at blive betragtet som ‘bedre‘ og mere ‘tolerante’ mennesker.

Kommunister hjalp det islamiske præstestyre til magten i Iran. De blev efterfølgende henrettet i stor stil, eller de lever i dag i landflygtighed.

Naiviteten kender ingen grænser hos det ‘tolerante’ segment.

3 Kommentarer på "Hvad hjertet er fuldt af"

  1. Ian Thorkelin skal sendes til Yemen. Så kan han lære om fredens Religion.

  2. En herinde skrev noget lignende dette forleden herinde: Hvis, man er så meget i mod racisme og mener, at SK er racister, og vil kæmpe i mod det, hvor er det så liiiiiige, man er, når det gælder den ENORME racisme, der er fra muslimer i mod jøderne?!?!?! Er den bare ligegyldig!?!? Jeg kaster op over, at de tror, de gør noget “smukt og godt”, ved at hylde denne diversitet fra en religion, der ALDRIG nogensinde har kunne integrere sig NOGET sted på kloden, eller fået bygget samfund op i deres egne lande, der kan betragtes på bare minimalt niveau af vores. Hvor meget mere, skal man have stukket i hovedet, før man vågner? En familiefar, der skriver sådan der, for at forsvare en kultur, der intet godt vil ham, når det endelig kommer til stykket! Danmark, og resten af Europa, er tabt, hvis ikke den drejning i mod højre på skalaen i Europa fortsætter. Den må ikke afvige i mod de næste valg – der skal vitterlig ske noget indenfor de næste år frem til næste valg, ellers er det snart for sent.

  3. Jeg er enig i, at det haster og er lige så bekymret som dig Rene. Ikke mindst pga den splittelse som Uwe er inde på. Ikke nok med, at vi nu er infiltreret af noget der er langt farligere end kommunismen og nazismen tilsammen, men vi er også splittet. Stod vi bare sammen, så havde vi en bedre chance, men den forfærdelige sandhed er, at mange – måske nok de fleste at dømme efter sidste folketingsvalg – er korrekte, og står sammen med muslimerne og islam – og er fjender af folk som os. Desværre er myndighederne heller ikke på vores side, og Folketinget har lige saboteret Stram Kurs og dermed demokratiet. Op ad bakke er en underdrivelse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.