Mette Frederiksens topembedsmand dropper corona-reglerne – og tager i sommerhus

Gælder de strenge corona-forbud og rejseregler kun for almindelige danskere, men ikke for den politiske magtelite?

Der kan stilles spørgsmålstegn ved, om de danske myndigheder opfører sig ansvarligt under coronakrisen i Danmark.

“Danskerne skal lade være med at rejse for meget rundt i landet. Jeg har forståelse for, at man gerne vil i sommerhus, men vi har brug for at dæmpe rejseaktiviteten,” lyder det fra statsminister Mette Frederiksen.

Det viser sig at være et påbud, som Mette Frederiksens øverste embedsfolk IKKE følger.

Her ses Erik Brøgger Rasmussen, der er højtplaceret direktør i Udenrigsministeriets Borgerservice. En erfaren embedsmand, der siden begyndelsen af 1990’erne har arbejdet over hele verden for det politiske establishment.

Erik Brøgger Rasmussen mener IKKE, at de strenge rejseregler gælder for ham. Derfor er han taget til feriebyen Vejby i det fashionable Nordsjælland.

I et interview med TV 2 Nyhederne, en tidlig morgen i påskeferien, kan danskerne opleve Erik Brøgger Rasmussen i et træbeklædt sommerhus, der emmer af feriehygge.

Sommerhusområdet Vejby ligger knap en times kørsel og cirka 70 kilometer nord for København.

Til daglig bor Erik Brøgger Rasmussen på Islands Brygge i København – sammen med sin kone og parrets tre børn.

Den ferierende Erik Brøgger Rasmusen er medlem af en magtfuld gruppe af embedsmænd, der koordinerer regeringens corona-indsats under samfundskrisen.

Erik Brøgger Rasmussen er ansat under den skandaleombruste socialdemokratiske udenrigsminister Jeppe Kofod, der er kendt for sine sex-eskapader med en purung teenagepige.

Regeringens strenge rejseregler skal sikre, at de sårbare borgere, der bor året rundt i sommerhusområderne, ikke bliver smittet med coronavirus fra feriegæsterne, der kommer fra de tætbefolkede storbyer.

Kan danskerne stole på statsminister Mette Frederiksen og hendes embedsfolk, når de blæser på samfundets regler?

1 Kommentar på "Mette Frederiksens topembedsmand dropper corona-reglerne – og tager i sommerhus"

  1. Uden for på nogen måde at beskylde Magnus Heunichen for overdreven avanceret tankegang, ville hans symbolpolitik ikke være bedre tjent med IKKE at lege stevedore for inkompetent, kinesisk skrammel, der IKKE virker ?
    Ja, jeg siger det bare…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.