Knivbevæbnet voldsmand, der overfaldt Rasmus Paludan med barberskum, taler nedsættende om etniske minoriteter

Den 17-årige knivbevæbnede overfaldsmand – Kristian Pontø fra Tommerup på Fyn – der angreb Rasmus Paludan fra Stram Kurs under Stram Kurs’ besøg i Faaborg, bliver tiljublet i det venstreradikale miljø – der anser politisk vold som et legitimt middel til at opnå politisk magt.

Men som ofte på venstrefløjen er der tale om et selvmål. Kristian Pontø bruger et uhørt negativt sprogbrug om afrikanske minoritetsborgere på sine sociale medier. Måske skulle ventrefløjen feje for egen dør?

*

Læs også Afsløring: Gerningsmanden Kristian Pontø fra Tommerup smidt ud af skolen og af forældrene

3 Kommentarer på "Knivbevæbnet voldsmand, der overfaldt Rasmus Paludan med barberskum, taler nedsættende om etniske minoriteter"

  1. Antifascistisk Aktion (AFA) | 10. april 2020 ved 15:45 |

    Godt at racisten Kristian Holton Pontø blev fjernet fra gadebilledet af ordensmagten. Rasmus Paludan har vist sig, at være en sand antifascist, der renser Danmarks gader for disse racistiske møgsvin. INGEN RACISTER I VORES GADER!

  2. Racisterne er de venstreradikale selv. Havde de været ægte anti-racister, så havde de fx. også været ude efter islams racisme mod jøder.

  3. Det er nemlig rigtigt. Ingen racister i vores gader. Racisme er modbydeligt. Det er også derfor, at AFA som de første burde forføje sig. Særligt meget hader oikofoberne i AFA den hvide mand og alt hvad han har skabt. Jeg har mødt mange nationalkonservative, og ikke en eneste er racist. De prøver bare at beskytte deres hjem og deres kultur mod islamisk og venstreorienteret aggression. Næst efter AFA burde alle medlemmer af islam forføje sig, og det skyldes, at islam er så racistisk overfor kristne, yasidier, jøder og alle andre der ikke betragtes som rettroende muslimer. Jødehad er afskyeligt, og det had har AFA og det muslimske segment til fælles. Så væk fra gaden med jer. INGEN RACISTER I VORES GADER !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.