Afsløring: Gerningsmanden Kristian Pontø fra Tommerup smidt ud af skolen og af forældrene

Efter dybdegående research kan Frihedens Stemme nu afsløre, at personen, der af Fyns Politi er sigtet for vold mod Rasmus Paludan ved Torvet i Faaborg palmesøndag den 5. april 2020 og for overtrædelse af våbenloven ved besiddelse af ulovlig kniv, er den 17-årige Kristian Pontø fra Tommerup.

Ifølge en kilde, som udtalte sig til video om aftenen mandag den 6. april 2020 ved Tallerupskolen i Tommerup, så har Kristian Pontø ikke bestået 9. klasse, fordi han blev smidt ud af skolen. Ligeledes skulle Kristian Pontø være blevet smidt ud hjemmefra af sine forældre, da han var 16 år.

Frihedens Stemme har kontaktet Kristian Pontøs mor for at få hendes kommentarer. Hun har meddelt, at hun ikke har nogen kommentarer.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kristian Pontø selv.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: “Det er ærgerligt, at den sigtede efter det oplyste har sociale problemer, men det ændrer på ingen måde på, at en person, uanset sociale problemer, selv vælger, at vedkommende fx begår vold. Jeg synes generelt, at vold mod folk på baggrund af offerets politiske holdninger, skal straffes meget strengt.”

En kilde i Tommerup fortæller om Kristian Pontø (6. april 2020)

2 Kommentarer på "Afsløring: Gerningsmanden Kristian Pontø fra Tommerup smidt ud af skolen og af forældrene"

  1. Det er så sørgeligt at se hvordan islams voldskultur, smitter af på vores egen ungdom. Islam må og skal forbydes i Danmark, hvis Danmark skal bestå som et civiliseret land. Stem stram kurs – stem dem hjem.

  2. Pontø skal til Sudan og lærer om fredens Religion.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.