Hilsen fra en islamist

Jeg har lagt mærke til, at mange muslimer har opbygget en forståelse af, at alle mennesker interesserer sig meget for deres religion islam.

Mit indtryk er, at mange borgere slet ikke er interesseret i islam, men blot ønsker, at muslimer praktiserer deres religion i deres hjemlande. Og ikke lægger statskassen og kriminalitetsstatistikkerne til last i Danmark.

1 Kommentar på "Hilsen fra en islamist"

  1. Det indtryk tror jeg stemmer overens med virkeligheden. Flere og flere bliver anti-interesseret, og vil meget meget gerne være fri for islam. Abu siger, at vi tror, at vi ved så meget om islam. Men det er uvigtigt. Det er meget forskelligt hvad hver enkelt ved om islam. Men det er irrelevant hvad vi hver især specifikt ved om islam. Vi skal bare se på konsekvenserne af islam, der ødelægger alle samfund og ethvert land som muslimerne koloniserer. Vi skal også bare mærke, og det er generelt ikke særlig rart for os andre, at bo sammen med muslimer. Vi er rundet af kristne værdier som næstekærlighed, tilgivelse og barmhjertighed, mens muslimer er rundet af had, kompromisløshed og krig/jihad. Fjendtlighed og aggression rettet mod ikke muslimer og deres samfund er en religiøs pligt i islam, og en måde at udmærke sig på som muslim. Det betyder, at overalt hvor der er muslimer, trækker islam et spor af ødelæggelse, frygt, forarmelse og blod efter sig. Det er deres frugter. Vi var advaret af Jesus. De kommer til jer i fåreklæder (som ofre), men er glubske ulve indeni (soldater). På deres frugter kan I kende dem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.