Corona-vold: Fagforeningsboss tæsket af ‘en flok unge mennesker’

Et større antal ‘unge mennesker’ har forsamlet sig i den nordsjællandske by Frederikssund lørdag aften.

Den lokale fagforeningschef Jesper Olsen er på vej hjem og følges med en ven, da helvedet bryder løs.

»Vi gik gennem byen og sagde til en flok unge mennesker, at de var for mange samlet, og det var mod reglerne. Det tog de ilde op, og vi fik høvl,« siger Jesper Olsens ven.

De op mod 15 ‘unge mennesker’ går øjeblikkeligt amok på de to danske mænd, der bliver straffet med spark i hovedet og brystet. Overfaldet tager omkring fem minutter.

Flokken af voldsparate ‘unge mennesker’ stjæler en mobiltelefon fra mændene, hvorefter de stikker af.

Voldofferet Jesper Olsen er afdelingsformand i den lokale 3F fagforening. På mærkværdig vis vælger han IKKE at give et nærmere signalement af sine overfaldsmænd.

Den danske befolkning må kun vide, at der er tale om ‘unge mennesker’. Den politisk korrekte tavshed er larmende.

Fagforeningsbossen Jesper Olsen er mere åbenmundet, når han skal kritisere Inger Støjberg, Nye Borgerlige og Dansk Folkepartis politikere på Facebook.

De sociale medier hos 3F’eren Jesper Olsen bugner med muslimske hilsner, sultne afrikanere og indbydelser til arbejdernes internationale kampdag.

“Danmark er for ALLE,” står der på fagforeningsbossens Facebookprofil.

Hvorfor må danskerne ikke få et signalement af de voldskriminelle ‘unge mennesker’ fra Frederikssund? Fagforeningen 3F og dens afdelingsformand i Frederikssund er tavse.

6 Kommentarer på "Corona-vold: Fagforeningsboss tæsket af ‘en flok unge mennesker’"

 1. Det ville jo være på sin plads at vide hvilke typer man skal passe på når man færdes i det offentlige rum.Derfor er det ikke i orden at undlade at oplyse typen på gerningsmændene helt misforstået loyalitet.

 2. Kulturberigelse.

 3. Velfortjent ! De ligger som de selv har redt. Problemet er bare, at vi alle kommer til at ligge som disse mennesker har redt. Og deres tavshed omkring etnicitet tyder på, at de ikke er blevet et hak klogere. Deres multikulturelle projekt virker til at være vigtigere end ALT andet. Tankevækkende at de korrekte så gennemgående er udenfor pædagogisk rækkevidde og bare fortsætter derudad uanset konsekvenserne. Det er samvittighedsløst, hensynsløst, skruppelløst, kynisk, iskoldt……ja, jeg kunne blive ved. Mærkeligt, at det i de fine kredse er rigtigt – korrekt – at være sådan ?

 4. Socialisterne er i bund og grund ligeglade med proletariatet, de er bare interesseret i magt og penge. I gamle dage var det danskerne der gav socialisterne dette, men danskerne vender i stigende omfang pamperne ryggen. idag satser 3F og venstrefløjen på immigranter og velfærdsturister fra østlandene.

 5. Bare rolig her i SK og på redaktionen.
  Vi ved udmærket hvad der er for nogle voldsaber.
  Men så på den anden side: 3F’ere, Sossere og det røde slæng har jo selv inviteret berigelsen.
  Så det er da udmærket De selv smager det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.