Berlingskes ‘falske nyheder’: Gentager løgne om muslimsk “barnebegravelse”

Det politiske had til Stram Kurs koger på redaktionen hos statsstøttede Berlingske.

Nyhedschef Simon Andersen er den første journalist fra massemedierne, der bringer fake news-historien om en “barnebegravelse” hos Det Islamiske Trossamfund i København.

Simon Andersen skriver den falske historie 17. februar 2020. En måned senere fortsætter de løgnagtige angreb fra Berlingske – forklædt som journalistik.

Berlingskes nyhedschef godkender 20. marts 2020 en artikel, der nedtoner et politisk motiveret overfald på partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs udenfor Islamisk Trossamfunds moske.

Simon Andersen og Berlingske spreder i artiklen om overfaldet på Rasmus Paludan endnu engang falske nyheder om “barnebegravelsen” i februar.

“Rasmus Paludan var mødt op ved moskeen på Dortheavej, hvor der samme dag var begravelse,” står der i Berlingskes artikel.

Det er ren og skær løgn! Berlingske bringer igen falske nyheder.

Da en gruppe islamister simulerer en falsk begravelse 14. februar 2020, er Rasmus Paludan IKKE til stede ved moskeen på Dortheavej i København.

Rasmus Paludan har fået forbud mod at opholde sig ved Det Islamiske Trossamfund af Københavns Politi. Og Rasmus Paludan er derfor ikke på Dortheavej. Men en kilometer væk. Derfor er Berlingskes artikel et falsum.

Der står også i artiklen, at der tidligere har været en begravelse. Det er heller ikke sandt!

Der var en islamisk begravelse tidligere på dagen. Men begravelsen foregik mange kilometer væk på en muslimsk begravelsesplads i en forstad til København. Den pågældende dag blev der afholdt en fredagsbøn i moskeen, hvor der blev afsagt en bøn for en afdød.

Flere falske nyheder fra Berlingske og nyhedschefen Simon Andersens hånd.

Løgnene ser ud til at have inficeret Berlingskes nyhedsredaktion, og artikler bliver næsten dagligt smittet med ‘fake news’.

*

Berlingske har gjort det før. Under den igangværende coronakrise spreder Berlingske frygt og falske nyheder i befolkningen. Læs mere her.

Be the first to comment on "Berlingskes ‘falske nyheder’: Gentager løgne om muslimsk “barnebegravelse”"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.