Det Radikale Venstres omsorg for en muslimsk voldsmand

Den radikale partisoldat Mohamed Mohamud drager mere omsorg overfor en muslimsk voldsmand – end offeret for voldsmanden. Mohamed Mohamud er bedst kendt i den brede offentlighed for at have svinet Nye Borgerliges formand Pernille Vermund til og for at kalde debattøren Jaleh Tavakoli en “luder” i forbindelse med Folkemødet.

Det Radikale Venstre har et omvendt verdenssyn, når det gælder muslimske kriminelle i Danmark.

Mohamed Mohamuds bizare udmelding kommer efter, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs fredag eftermiddag bliver overfaldet af en voldsmand udenfor Islamisk Trossamfunds moske i København.

Det Radikale Venstre har svært ved at tage afstand fra politisk motiveret vold, når en af partiets muslimske kernevælgere står bag.

Mohamed Mohamuds omsorg er rettet mod voldsmanden, og han anklager politiet for at være for ‘voldsom’ overfor gerningsmanden.

Det Radikale Venstres Mohamed Mohamud betegner desuden voldsmanden som en ‘ældre mand’. Hvor gammel manden er er ikke kommet til offentlighedens kendskab.

Det er i øvrigt anden gang, at den aggressive muslim angriber Rasmus Paludan.

Det Radikale Venstre sørger godt for sit islamiske vælgerhav. Selv de voldskriminelle muslimer kan regne med Morten Østergaard og Mohamed Mohamuds støtte.

*
Læs mere om det voldelige overfald på Rasmus Paludan her

Se også Homo-islamisten Mohamed Mohamud har ondt i røven over Pernille Vermund ‘s flotte bryster 

1 Kommentar på "Det Radikale Venstres omsorg for en muslimsk voldsmand"

  1. Ud med den nar.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.