Islamisk kup: Uffe Elbæk stikker af med de pakistanske vælgere

Alternativet eksploderer nu i en magtkamp af ‘islamiske’ dimensioner.

Uffe Elbæk og pakistaneren Sikandar Siddique forlader sammen med to partikollegaer Alternativet. Her efterlader de et tomrum, da Siddique tager de tusindvis af muslimske vælgere med sig, der udgjorde en stor del af fundamentet for Alternativet ved seneste folketingsvalg.

“Ved valget gik Alternativet meget tilbage, men det eneste sted vi rent faktisk gik frem. Det var i den kreds, hvor jeg stillede op,” erklærer en selvtilfreds Sikandar Siddique.

Uffe Elbæk og Sikandar Siddique var nøglepersonerne, da der under valgkampen blev hvervet muslimske vælgere i Storkøbenhavn. Og Sikandar Siddique er klar over sin betydning for Alternativet:

“Jeg formåede at få nogle nye vælgere til Alternativet. Primært minoritetsborgere (læs: muslimer, red.). Og jeg er valgt til at føre en politisk kamp og være en stemme for dem,” siger Sikandar Siddique.

Den politiske indrømmelse er glasklar. Alternativet trawlede muslimske vælgere ved hjælp af partiets pakistanske kandidat. Sikandar Siddique indrømmer endda, at han arbejder målrettet for sin muslimske vælgerskare.

Sikandar Siddique bruger betegnelsen ‘minoritetsborgere’, men der er åbentlyst tale om islamiske og pakistanske vælgere, der er udstyret med et dansk statsborgerskab.

Lørdag 12. januar 2019 afholder Alternativet et kæmpe pakistansk vælgermøde i Albertslund, der er en forstad til København.

Uffe Elbæk og Sikandar Siddique sidder på scenen, og på tilskuerpladserne er der fyldt med pakistanske mænd. (De muslimske kvinder kan tælles på to fingre)

En smilende Uffe Elbæk trykker efterfølgende hånd med de pakistanske mænd, der få måneder senere skaffer Alternativet i folketinget.

16. maj 2019 står Sikandar Siddique på scenen i forstadskommunen Taastrup. Her kan de cirka 1000 muslimske vælgere se Sikandar Siddique, der er flankeret af islamisten Kasem Said Ahmad, der går ind for stening og sharia-drab af kvinder. Igen er salen fyldt med primært mænd.

Undervejs ser muslimerne en videohilsen og et politisk opråb fra Uffe Elbæk.

Alternativets plan virker, og partiet får massiv vælgerfremgang i indvandrerområderne i Storkøbenhavn. Det er disse tusindvis af pakistanske vælgere, som Uffe Elbæk og Sikandar Siddique nu stikker af med.

Et islamisk kup, der giver genlyd på Christiansborg.

“Jeg er valgt til at føre en kamp, hvor der er lighed for loven. En frihedskamp,” erklærer Sikandar Siddique, da han forlader Alternativet.

Uffe Elbæk og hans pakistanske makker får følgeskab af Alternativets folketingsmedlemmer Rasmus Nordqvist og Susanne Zimmer, der er valgt i Nordjylland.

De tre danske løsgængere i folketinget vil forsat nyde godt af fællesskabet med Sikandar Siddique og hans pakistanske vælgerhav:

”Der vil selvfølgelig være noget samarbejde … Vi vil være de frie borgerrettigheders stemmer i folketinget,” erklærer Sikandar Siddique.

Allah er blevet en fremtrædende spiller i dansk politik.

*
Mere om islamisten Sikandar Siddique her

Be the first to comment on "Islamisk kup: Uffe Elbæk stikker af med de pakistanske vælgere"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.