Dansk Melodi Grand Prix: Islamist beder til Allah midt på scenen

Screendump: DR.

“Jeg har altid været min farve,” skråler islamisten Isam Bachiri.

Danmarks Radio havde kørt de multikulturelle kanoner i stilling lørdag aften, da der blev holdt Dansk Melodi Grand Prix for alle licenspengene.

Og islam og Allah fik en særlig fremtrædende rolle.

“Respekter dette menneske man er … uanset sin religion, sin farve,” fortæller Isam Bachiri og retter pegefingeren mod de vantro danskere ved tv-skærmen.

Derefter begynder et licensbetalt sceneshow, der helt åbent hylder Allah og islam.

Sangeren Isam Bachiri er klædt i en sort islamisk kjortel, og han har viklet en muslimsk bedekrans om sit håndled.

Den islamiske bedekrans er udformet som en kæde med 33 perler trukket på snor. Bedekransen benyttes af muslimer, når de udtaler Allahs “99 smukke navne”. Hvert af disse navne beskriver en af Allahs egenskaber, og et navn nævnes for hver perle, som flyttes med fingrene.

“Med de svageste søstre og de hårdeste brødre,” lyder det fra Isam Bachiri på grand prix-scenen. Der skal ikke meget fantasi til for at tolke lyrikken med “de hårdeste brødre”. Muslimske unge mænd fylder en stor del af de danske fængsler og rager voldsomt op i kriminalitetsstatistikken.

Licensbetalerne ser nu Isam Bachiri falde på knæ og pege op mod Allah.

“Så længe jeg husker, regned’ det lys,” synger islamisten, der er kendt fra popbandet Outlandish.

Isam Bachiri lægger håndfladerne mod hinanden og indleder en islamisk bøn. Undervejs peger sangeren mod himlen med den særlige ‘jihadfinger’, der i islam betyder, at der kun er én gud – muslimernes Allah.

Danskerne bliver belært om, at der kun findens en islamisk gud. Og de vantro licensseere har selv betalt for hele optrinnet.

“Så længe jeg mindes, har min farve lyst mig op. Hængt som en medalje i en lænk’ om min hals,” synger Isam Bachiri i Royal Arena i København.

Racismeanklagerne står i kø mod danskerne. Isam Bachiri fortæller, at hans hudfarve har betydet alt i hans opvækst, og den har været ‘en lænke’ om hans hals. Hudfarven har tynget ham på grund af danskernes racisme.

Danmarks Radio har gjort det igen. Morten Østergaard og Pernille Skipper må have jublet, da de ser den islamiske bøn på grand prix-scenen.

Licensbetalerne skal bøje nakken. En islamist med blakket fortid får lov at optræde til det milliondyre sceneshow. Isam Bachiri har støttet en terrortiltalt muslim, udøvet social kontrol overfor en sangerinde – og han har optrådt på en islamisk konference, hvor der blev råbt: ‘Homoseksuelle skal straffes med døden’.

Alt det skal danskerne finde sig i, når Danmarks Radio kalder til islamisk bøn midt i Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Allah har aldrig været større i Danmarks Radio.

*

Den muslimske grand prix-sanger Isam Bahiri arbejder til dagligt som licensfinansieret radiovært. Mere om sagen her.

Se også
Leny Malacinski fra Weekendavisen revser Islamisk Trossamfund: ‘Faktum er, at Stram Kurs har fået ret i sin konspirationsteori’

2 Kommentarer på "Dansk Melodi Grand Prix: Islamist beder til Allah midt på scenen"

  1. Hører ingen steder hjemme slukkede ,følte mig krænket

  2. Det er simpelhent ikke i orden hvad tænker DR.på
    han har også optrådt for Hitsbutz Tarir og er til Sharia lov ud
    med han

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.