Medlem af Rådet for Etniske Minoriteter: – Hvorfor er Islamisk Trossamfund ikke ude og beklage deres medvirken til forvirringen?

Christian Marcussen, der er medlem af Rådet for Etniske Minoriteter og desuden driver bloggen Idékamp, skriver på sin Facebookprofil om Stram Kurs’ demonstration foran Islamisk Trossamfund. Der er ikke noget nyt i Marcussens postering for de, der har fulgt sagen tæt, men Marcussens postering understreger det mærkværdige i, at Islamisk Trossamfund ikke har været ude at forklare sig efterfølgende, og at en lang række debattører og politikere (Pallywoodbanden, red.), der kom med falske beskyldninger mod Stram Kurs på baggrund af en “begravelse”, der ikke fandt sted, ikke har undskyldt overfor Stram Kurs.

Christian Marcussen skriver:

“Jeg har lige genset videoen med Stram Kurs foran Islamisk Trossamfund.

Den var bizar nok første gang. Men at se den nu, med den viden vi har i dag (efter Berlingskes forsidehistorie, der afslørede, at barnekisten var tom, red.), gør hele forestillingen til det sorteste absurdteater.

Vi ved nu, at der ikke var noget barn i kisten. Vi ved også, at der ikke fandt en begravelse sted på det tidspunkt, selvom Islamisk Trossamfund påstod det ad to omgange.

Derfor ved vi også, at chaufføren helt bevidst brugte rustvognen og kisten som rekvisit.

Chaufføren vælger at parkere rustvognen lige foran Stram Kurs, selvom der var mange andre steder, han kunne parkere. Han bakker endda fra én mulig og lovlig parkeringsplads til en anden ulovlig parkeringsplads lige foran det rullende kamera.

Derefter stiger han ud af bilen og kalder demonstranterne for svin for så at gå ind i moskeen.

Efter mere end 20 minutter(!) kommer chaufføren tilbage med det ene formål at åbne ind til den tomme kiste i bilen. Herefter efterlader han den nu eksponerede kiste og går tilbage ind i moskeen.

Men der var intet barn i kisten. Der var ingen begravelse på det tidspunkt. Intet af det, vi er vidner til, har med en begravelse at gøre.

Hvorfor er Islamisk Trossamfund ikke ude og beklage deres medvirken til forvirringen? Hvorfor kommer de ikke med deres syn på sagen? Hvorfor fordømmer de ikke chaufførens brug af kisten som rekvisit? Mon de er ligeglade?”

Be the first to comment on "Medlem af Rådet for Etniske Minoriteter: – Hvorfor er Islamisk Trossamfund ikke ude og beklage deres medvirken til forvirringen?"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.