Afsløring: Islamisk bedemand bag ‘fup-begravelse’ har forbindelser til al-Qaeda i Syrien

Den gråskæggede bedemand fra Islamisk Trossamfund og hans tomme barnekiste er berygtet i offentligheden efter, at bedemanden iscenesatte en falsk begravelse foran trossamfundets lokaler på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter.

Nu kan samme muslimske bedemand placeres i et stærkt terrorplaget område i Syrien. Et område, hvor al-Qaeda terrorister fra ‘al-Nusra-Fronten’ spreder død og ødelæggelse.

Alligevel kan den gråskæggede bedemand fra Det Islamiske Trossamfund uden problemer lade sig fotografere i 2012, mens han poserer midt på slagmarken i Nordsyrien.

Dette er historien om muslimsk terrorisme og de spor, denne terrorisme trækker til Det Islamiske Trossamfund i København.
*
Den gråskæggede bedemand træder ud af sin ramponerede sorte rustvogn og udbryder: “Du er et svin!” Det hele foreviges på Youtube.

Den for en bedemand uhørte opførsel finder sted 14. februar 2020, hvor bedemanden udfører en falsk begravelse. Islamisk Trossamfund og bedemandens bedrageri bliver efterfølgende afsløret i medierne.

Islamisternes mål er, at fupbegravelsen skal ødelægge en lovlig anmeldt demonstration af Stram Kurs, der er rettet mod Det Islamiske Trossamfunds forbindelser til terror.

Den svovlende bedemands mission lykkes. Selv Danmarks statsminister Mette Frederiksen og oppositionslederen Jakob Ellemann-Jensen hopper på det islamiske bedrag.

Den gråskæggede bedemand arbejder for ‘Dansk Islamisk Begravelsesfond’, der blandt andet drives af Det Islamiske Trossamfund i København. Islamisk Trossamfund står bag Muhammedkrisen og kan forbindes direkte til Islamisk Stat-terroristen Vedat Sariboga.

Alarmlamperne bør derfor blinke, da den gråskæggede bedemand sætter sig bag rattet i november 2012 og kører forsyninger til et terrorområde i Mellemøsten.

Det Islamiske Trossamfund står bag konvojen, der skal fragte forsyninger og køretøjer til et område i Syrien, hvor islamiske jihadister kæmper mod landets regering med alle midler.

Den gråskæggede bedemand kører fra København 23. november 2012. Destinationen er de syriske områder ved Idlib og Aleppo.

Syrien ser anderledes ud sidst i 2012. Vi er i tiden op til, at Islamisk Stat overtager kontrollen i store dele af Syrien.

I efteråret 2012 er det terrorbevægelsen ’al-Nusra-Fronten’, der dræber med stor blodtørst. Terrorgruppen er en underafdeling af Osama bin Ladens al-Qaeda organisation.

Al-Nusra-Fronten er på dette tidspunkt allieret med terrorgruppen Islamisk Stat, der primært spreder død i Irak.

Senere bliver al-Nusra-Fronten og Islamisk Stat fjender grundet en teologisk strid, og mange af al-Nusra-Frontens terrorister tilslutter sig Islamisk Stat. Det sker omkring begyndelsen af 2014, hvor terrorkalifatet grundlægges i Syrien.

Populært sagt er ‘al-Nusra-Fronten’ i 2012-versionen grundlaget for det morderiske regime Islamisk Stat, der bliver kendt for sine modbydeligheder over hele kloden.

Derfor er det stærkt kontroversielt, at Det Islamiske Trossamfund vælger at kalde sin transportkonvoj til Syrien – med den gråskæggede bedemand – for ‘al-Nusra-konvojen for Levantens folk’.

Områdebetegnelsen ‘Levanten’, som Det Islamiske Trossamfund benytter, trækker også tråde til den salafistiske jihadistgruppe.

Al-Nusra-Frontens fulde navn mellem 2012 og 2013 er ‘Befrielsesfronten for Levantens folk med Levantens frihedskæmpere på jihad-slagmarken’.

‘Levanten’ er et historisk-geografisk begreb, der betegner et stort område i Mellemøsten.

Navnesammenfaldet mellem ‘al-Nusra-Fronten’ og ‘al-Nusra-konvojen’ må sprede skræk og rædsel langt ind i afdelingen for terrorbekæmpelse hos Politiets Efterretningstjeneste.

30. november 2012 ankommer den gråskæggede bedemand og konvojen til Syrien.

På flere fotos ses bedemanden ved tre varevogne, der kan være aftjente ambulancer. Køretøjerne har alle svenske nummerplader. Den islamiske bedemand ses, mens han løfter kasser med forsyninger ud af varevognene.

Det Islamiske Trossamfund oplyser, at de leverer en del af forsyningerne til guvernøren i området Jabal Al-Zawiya i Idlib-provinsen.

Dette landområde er året før blevet overtaget af islamiske militser – blandt andet terrorgruppen al-Nusra-Fronten. Kampene er blodige, da de islamiske militser fravrister området fra den syriske regeringshær.

Det Islamiske Trossamfund beskriver Syriens præsident med voldsom retorik:

“Tyrannen Bashar al-Assad, der står bag det muslimske folks lidelser med slagtninger og drab.”

Det står klart, at Det Islamiske Trossamfund støtter de islamister, der kæmper mod den syriske nationalregering. En konflikt, der trækker tråde hele vejen tilbage til moskeen hos Islamisk Trossamfund i Københavns Nordvestkvarter.

Få måneder efter den gråskæggede bedemands tur til Mellemøsten blinker terroralarmen igen i Danmark.

En tyrkisk mand, med et nært tilhørsforhold til Det Islamiske Trossamfund, rejser til terrorområderne i Syrien.

Den 27-årige Vedat Sariboga tilslutter sig terrorbevægelsen Islamisk Stat, der ligesom Det Islamiske Trossamfund bekæmper Syriens nationale regering.

Islamisk Stat-terroristen Vedat Sariboga er et kendt ansigt i moskeen. Det Islamiske Trossamfund oplyser, at Vedat Sariboga tidligere har undervist “unge brødre” i islam i moskeen.

Skriften på væggen er chokerende. En tyrkisk statsborger og terrorist, der underviser unge mænd i islam – midt i København.

Dokumenter viser, at Vedat Sariboga er blevet anbefalet som “kriger for Allah” til Islamisk Stats ledelse af terroristen Basil Hassan.

Basil Hassan er i dag kendt som ‘Dronekrigeren’, der forsøgte at dræbe forfatteren Lars Hedegaard i hans hjem på Frederiksberg. Basil Hassan bliver efterfølgende en højtplaceret terrorist i Islamisk Stat, og Hassan kommer på USA’s liste over de mest eftersøgte terrorister.

Vedat Sariboga, fra Det Islamiske Trossamfund, bliver i 2018 idømt en fængselsstraf på fem år og udvisning af Danmark for sin tilknytning til Islamisk Stat.

Det Islamiske Trossamfund genkender ikke billedet, der tegnes af Vedat Sariboga i retten.

Det Islamiske Trossamfund beskriver terroristen som “en hjælpsom og venlig person” og fortsætter:

“Det er på ingen måde Trossamfundets opfattelse, at den sigtede udgør en trussel eller på anden måde er farlig for det danske samfund,” står der i en pressemeddelelse fra trossamfundet.

De skræmmende ord sætter den gråskæggede bedemand og forsyningskonvojen tilbage i 2012 i et andet lys.

Det kan ikke verificeres, hvilke forsyninger bedemanden transporterer til Syrien for Det Islamiske Trossamfund.

Trossamfundet kalder selv leveringerne for “medicinsk materiale og tøj”, og trossamfundet fortæller, at der også bliver uddelt penge.

Vi ved, at den gråskæggede bedemand er ansat under den berygtede islamist Kasem Said Ahmad, der spiller en central rolle i det forrædderi, der skaber ‘Muhammedkrisen’ i 2006.

Kasem Ahmad, den daværende talsmand for Det Islamiske Trossamfund, har selv forbindelser til islamiske terrorgrupper i Mellemøsten.

I 2005 rejser Kasem Ahmed sammen med tre imamer til Mellemøsten for at sprede løgne og had mod Danmark. Kasem Ahmad afholder blandt andet møder med terrorgrupperne Hizbollah og Hamas.

Det er også Kasem Ahmad, der organiserer begravelsen af Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein i 2015. 3000 muslimer møder op hos Det Islamiske Trossamfund for at tage afsked med terroristen Omar El-Hussein, forklarer Kasem Ahmad til Politiken.

Fremmødet er så voldsomt, at muslimerne må ligge og bede på de offentlige veje omkring moskeen. Langs husmuren ligger muslimerne i vinterjakker og beder til Allah, mens fredagsbønnen bliver afholdt indenfor.

Forbindelser til islamisme og terror springer i øjnene, når man kigger Det Islamiske Trossamfund efter i kortene.

Derfor skal det tages dybt alvorligt, når bedemanden bag ‘fup-begravelsen’ ved Det Islamiske Trossamfund frit kan rejse ind og ud af terrorområder i Syrien. Den slags kræver kontakter og specielle aftaler.

Det er beskæmmende, at danske politikere lægger Stram Kurs for had på grund af en islamisk fup-begravelse.

Mens tavsheden breder sig på Christiansborg, når der skal ryddes op i terrorreden hos Det Islamiske Trossamfund.

Bedemanden fra Islamisk Trossamfund på tur til et al-Qaeda-kontrolleret område i Syrien i 2012. Screendump: YouTube.
Bedemanden fra Islamisk Trossamfund foran trossamfundets lokaler på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter i februar 2020.

4 Kommentarer på "Afsløring: Islamisk bedemand bag ‘fup-begravelse’ har forbindelser til al-Qaeda i Syrien"

  1. De satans politikere! Kujoner,tøsedrenge,landsforrædere, globalister, kommuniste!

    Tak for det fine arbejde til journalisten bag dette stykke kvalitets journalistik. Du/i er i sandhed Danmarks ædle forkæmpere!

  2. altså hvis man skal have ham ud af landet så skal der arrangeres begravelser i samme stil. det skal bare være politikerne først samt en stor del sagfører og dommere, ellers sker der ikke en skid ændringer så skal der stemmes Danmark UD af EU og så et par attentater i Panama “skattelyens “land for korrupte danske statsansatte” før pengene bliver sendt videre til en Schweizer konto ! fjern skidtet NU.!

  3. det hedder ikke islamisk; men muslimsk og det hedder heller ikke islamister; men muslimer det svarer til at man kalder os kristne for jesusuitter

  4. Er det først nu det går op for jer prøv så lige at tænke på hvem det er det styrer verden rundt omkring af stats leder det bliver ikke anderledes så nyd i bare livet i kan sku ikke hører en skid!!!!!!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.