Fake News-journalist Chili Djurhuus fra MinBy soler sig i negativ omtale

Den danske medieverden er en slags omvendt virkelighed i forhold til det omkringliggende samfund.

Det er kommet frem, at lokaljournalisten Chili Djurhuus fra MinBy satte den falske historie om islamisternes fup-begravelse og den tomme barnekiste i omløb.

Man skulle umiddelbart tro, at udbredelse af fake news var en alvorlig hæmsko for en journalists faglige integritet og ville føre til en slem deroute. Men de pinagtige omstændigheder viser sig at være en fordel for Chili Djurhuus, der tiljubles af venner og kollegaer i kølvandet på sin fake news-historie.

Chili Djurhuus reklamerer ligefrem med sit journalistiske opgør med Stram Kurs. Og Djurhuus’ Facebookfølgere ser det som en æressag, at Chili Djurhuus er modstander af Stram Kurs.

“Den flotteste anbefaling, du kan få som journalist,” lyder det fra en islamofil kollega til Chili Djurhuus.

Der er også ‘likes’ og ‘synes godt om’ fra DR’s børne-tv-vært ‘Hr. Skæg’, der går under der borgerlige navn Mikkel Lomborg. Rød propaganda for de mindste er DR’s varemærke.

Der er ydermere et ‘like’ fra den mangeårige DR-journalist Mette Korsgaard, der er gift med DR’s nyhedsvært Niels Krause-Kjær, der er kendt fra Deadline på DR2. I dag leverer Mette Korsgaard tv-programmer til DR fra sit eget produktionsselskab.

Chili Djurhuus benytter sågar lejligheden til at søge job, fordi hendes kontrakt med SF-lokalavisen MinBy udløber om få måneder.

Undertegnedes bud er, at en gang ‘fake news’ mod Stram Kurs – til fordel for islamisterne i Islamisk Trossamfund – er den sikre vej til et nyt job i den danske medieverdenen.

Vi har ikke hørt det sidste til dronningen af ‘falske nyheder’ – Chili Djurhuus.

(Foto: Chili Djurhuus lader sig interviewe af iransk tv iført burka)

Be the first to comment on "Fake News-journalist Chili Djurhuus fra MinBy soler sig i negativ omtale"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.