Simon Vissing Daglawy: “Din mamma måste varit en prostituerad”

Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs og Stram Kurs Sverige, har i 2022 modtaget cirka 400 trusler på livet fra Sverige. Rasmus Paludan modtager dog også mange rent chikanøse henvendelser, der efter involverer hans familie. Et eksempel på dette kom via Facebook Messenger til Rasmus Paludans private Facebook-konto tirsdag den 22. november 2022 kl. 03.42, hvor Simon Vissing Daglawy fra Helsingborg skrev:

“Hahahahahhahahaha så ful du är

Din mamma måste varit en prostituerad

Du ser fy fan ut som en våldtäksman du”

Henvendelse til Rasmus Paludan den 22. november 2022 kl. 03.42 fra Simon Vissing Daglawy fra Helsingborg
Henvendelse til Rasmus Paludan den 22. november 2022 kl. 03.42 fra Simon Vissing Daglawy fra Helsingborg

Rasmus Paludan har ikke besvaret henvendelsen.

Cover på Facebook-profilen hos Simon Vissing Daglawy fra Helsingborg
Foto fra Simon Vissing Daglawy fra Helsingborg

2 Kommentarer på "Simon Vissing Daglawy: “Din mamma måste varit en prostituerad”"

  1. Det er indlysende rigtigt at udstille disse uhumske trusselmagere.

  2. Rasmus; jeg vil lige gentage mig selv fra igår: Du burde undersøge et sagsanlæg mod Martin Thorborg. Mandens udtalelse må da helt klart falde ind under straffeloven. Jeg tror faktisk ovenikøbet at han formentlig og med fornøjelse vil bekræfte sin holdning til dig hvis man går ham på klingen. Han har nu udstillet sin politiske og historiske uvidenhed allerede med sin udtalelse, men jeg kan sagtens forestille mig at han faktisk er stolt over den og med fornøjelse vil gentage den! Det er jo altid “in” at hade dem, som systemet hader. Og Lille-Martin vil jo gerne være en del af systemet her i Danmark. Så får han nemmere adgang til flere penge og mere indflydelse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.