Allahs hånd? Muslimer må godt bruge hænder til vm i Qatar.

Danmarks fodboldlandshold blev tydeligvis snydt for mindst ét straffespark i kampen mod Tunesien. I anden halvleg brugte en tunesisk spiller hænder i straffesparksfeltet, men dommeren pegede ikke på straffesparkspletten, og opgøret endte 0-0.

Der er tydeligvis hånd på bolden, men dommerens fløjte forblev tavs.

Se også 16-åring döms för att ha skjutit raket mot polisbil under Rasmus Paludans valturné

Læs også Kasper Hjulmand er mere optaget af politik end fodbold, kan koste Danmark dyrt

Læs desuden Nyt digt af Yahya Hassan: ER VI IKKE ALLE SAMMENSAT 

2 Kommentarer på "Allahs hånd? Muslimer må godt bruge hænder til vm i Qatar."

  1. Nå, var der fodboldlandskamp igår?
    Ser intet af det. Efter min mening burde det være en pligt at boykotte sharia-VM, som jo desuden består af fodboldudøvere, der spiller ovenpå døde migranters lig og fodboldforbund, der sætter pengene over folks rettigheder, liv og velbefindende, ganske fint i stil med globalismens formål! Desuden var fodboldforbundene jo også fine til at administrere de totalitære lockdowns i coronatiden, med “sundhedspas” og mundble og det hele. De står ikke op for folks rettigheder mere end Mette Frederiksen gør og deltager gladeligt i “antiracismen” og “den grønne omstilling” og alle de andre vanvidsprojekter.
    Jeg vil sk… på det VM og jeg vil sk.. på FIFA, DBU og hvad de ellers hedder. Og jeg håber dybt og inderligt at de mega hykleriske venstreekstremister på det danske landshold lider en tidlig exit. De har ikke fortjent bedre.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.