DR’s bizarre mangfoldighed

Danmarks Radios pro-palæstinensiske nyhedsvært Issa Mahmoud Jeppesen har sat en justitsminister med etiopiske rødder stævne. Emnet er: Skal kriminelle udlændinge straffes hårdere? Den delvis etiopiske minister Mattais Tesfaye har selv modtaget en dom for kriminalitet.

Mere om vært på Deadline – Issa Jeppesen – her.

Se også Video: Rasmus Paludan live just nu i Piteå 23 augusti 2022

Læs også Danmarks ny udenrigsminister: Tog 15-årigs mødom og stak hurtigt af 

Læs desuden Operation Greed: Flere af de nu dømte bagmænd mødte ikke op til domsafsigelse; de flygtede til Spanien dagen inden domsafsigelsen

4 Kommentarer på "DR’s bizarre mangfoldighed"

 1. Jeg har kun ét godt råd omkring udsendelsen “Deadline”: Lad være med at se den. Du bliver ekstremt deprimeret. Og du kommer aldrig til at blive godt orienteret gennem det program.
  Og for mit eget vedkommende så ser jeg den aldrig. Jeg kan ikke udstå synet af den Israel-hadende muslim, der er vært i programmet.

 2. Den udsendelse, altså DR2 Deadline i går aftes omkring regeringens, Soc.dem. nye udlændinge/bandepakke udspil havde totalt slagside over i gernings-/voldsmændenes sympatitilkendegivelse.
  Foruden den islamglade vært og vores nu førhen femte kolonne udlænd.minister Mathias Tesfaye fra den Storkøbenhavn’ske Vestegn havde man inviteret en total venstreorienteret islamofil post.doc kriminal psykolog som stort set kun kunne sige et at alle vi etniske danskere er nogle gennemføre forfærdelige mennesker. Vi er totalt fordømmende og ekskluderende overfor alle de ‘fantastiske’ og stakkels indsatte indvandrermænd, der i alt overvejende grad fylder stort set alle vores fængsler op.
  Det var nærmest totalt deprimerende at skulle sidde og se på. Ja, så ender man da godt nok i et dårligt humør og i nedslået sindstilstand.

  • Jeg forstår så heller ikke at du gider at se et program, som man på forhånd ved vil være fjendtligt indstillet overfor den etniske danske befolkning. Personligt ser jeg i gennemsnit årligt 0 debatprogrammer på DR og TV2 tilsammen. Og mit humør er blevet væsentligt bedre af det..😉

   • Tak for din erfaringsoplevelse!
    Jeg prøvede for en gang skyld at se sådan et antietnisk dansk program til ende, da det jo netop omhandlede den nye fremlagte udlændinge/strafferetspolitik fra den nuværende røde ‘strammer’ regering. Det er jo ikke andet end ‘forloren-vestegns-strammer-retorik’ fra en femte kolonne minister: Mattias Tesfaye og et kæmpe blufnummer der skal få danskerne til at hoppe på et nyt oplæg for et tryggere og inkluderende Danmark. De vil bruge 10 mia. på et tryggere og sikre DK. Hvor herre bevares !
    DR2 burde faktisk omdøbes til #DDR2. Det er vel næsten det samme statskontrollerede censurerede antidanske PS man kan opdrive som fra dengang DDR eksisterede.
    Ja og i bund og grund er det rent ud sagt flintrende ligegyldigt om det er programmer på DR eller TV2. De elsker begge multikulti, muslimsk indvandring, FN’s hykleriske verdensmål og selvf. alle de internationale konventioner.
    Jeg vil hente mine informationer og viden andre steder fra end PS i den forestående valgkamp i DK. 😊. Hvis jeg i det hele taget gider at følge med i den. Det er simpelthen alt for slapt det hele og ja alt for lidt for den hvide etnsike danske befolkning.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.