DR’s debatpanel: Kriminelle muslimer

DR inviterer to muslimer – begge dømt for drabsforsøg – og en politiker fra Enhedslisten, der har spillet en central rolle i den autonome BZ-bevægelse. Spørgsmålet, de skal debattere, er: Skal kriminelle udlændinge have længere straffe? Svaret blev et nej.

Paneldeltagerne er BZ’eren Gyda Heding, der nu er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten, islamisten Abdelrahman Mustafa, der er journalist Mette Vibe Utzons svigersøn, og digteren Haidar Ansari. 

De er to muslimer er dømt for drabsforsøg og anden grov kriminalitet. 

I en podcast på 24syv bruger Haidar Ansari udtrykket “os muslimer”. Han fortæller også, at hans familie er muslimer. Så der er belæg for at kalde Haidar Ansari for muslim. På 24syv slår de fast, at Haidar Ansaris forældre er iranere. Andre medier har omtalt Ansaris forældre som irakere eller iraner/iraker.  

Mere om Gyda Heding her.

Se også Rasmus Paludan i Skellefteå med video från Stram Kurs Sverige 23 augusti 2022

Læs også Journalist Laura Friis Wang og Information taget i en gang fake news 

Læs desuden Eksperter: De mange terrorsager har intet med islam at gøre

3 Kommentarer på "DR’s debatpanel: Kriminelle muslimer"

 1. https://denkorteavis.dk/2022/et-hoejtstaaende-medlem-af-al-qaeda-er-rykket-ind-paa-kaershovedgaard-pet-har-advaret-men-ingen-lyttede-og-nu-kan-de-gaa-helt-galt/
  August 23, 2022
  Et højtstående medlem af al-Qaeda er rykket ind på Kærshovedgård – PET har advaret, men ingen lyttede, og nu kan det gå helt galt

  Afviste asylansøgere og kriminelle skal bo på Kærshovedgård Statsfængslet
  Regeringen har nu uden held brugt mere end tre år på at finde en afløser for Udrejsecenter Kærshovedgård. Det eneste, der er sket, er, at stedet i stigende grad er ved at udvikle sig til en terror-krudttønde. Der er mere.!
  ——————-
  Den lorte regering vi har nu gider ikke at tage sig af dette. Den næste der kommer gider sgu heller ikke. De “Rige Socialister” Ny Borgelige vil gerne have Slammerne her op, bare de bare vil arbejde.

  Hvad med om Jægerne ligger i ring og venter på at Slammerne tager på skovtur, for de kunne jo da hjælpe møgdyrene lidt på vej.

 2. kill'em all before they kill you | 24. august 2022 ved 20:57 |

  ud med det racefremmede lort

 3. DR skal nedlægges!
  DR fremstår overhovedet ikke som den neutrale PS kanal de er sat i verden til at formidle for skattefinansierede penge.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.