Asmaa Abdol-Hamid sammenligner kritik af fejlbehæftet lærebog med dødsdommen over Salman Rushdie

Statsminister Mette Frederiksen har kritiseret Iman Hassani ‘s lærebog Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror for værdirelativisme. Mette Frederiksens kritik af Hassanis bog, der er beregnet til undervisningsbrug i gymnasiet, får nu den palæstinensiske islamist Asmaa Abdol-Hamid til at sammenligne Mette Frederiksens kritik med Ayatollah Khomeinis fatwa mod – opfordring til drab på – forfatteren Salman Rushdie.


Asmaa Abdol-Hamid er gift med den muslimske tyveknægt og svindler Erturum Erdogan, som hun har to børn med.

Erturum Erdogan misbrugte sin stilling som sagsbehandler og lænsede Jobcentret i Albertslund for fire millioner skattekroner. Penge, der skulle have været brugt på kommunens svageste borgere.

“Jeg erkender fuldt ud, at jeg har dummet mig, udvist karaktersvaghed og en elendig dømmekraft,” lød det fra Asmaa Abdol-Hamids kriminelle ægtemand.

Den 38-årige Erturum Erdogan var ansat som socialrådgiver i jobcentret i perioden 2012 til 2015. I den periode stod han bag et kæmpe svindelnummer, hvor millioner af kroner, der ellers skulle have været brugt på kommunens allersvageste borgere, blev sendt i lommerne på ham selv ved hjælp af en række medsammensvorne migranter.

“Han (Erturum Erdogan, red.) svindlede for millioner af kroner som et led i sit arbejde som offentligt ansat, og det gør sagen særligt grov,” sagde anklageren i svindelsagen Helene Yde Herborg.

Asmaa Abdol-Hamids ægtemand kom i kollegaernes søgelys og vakte mistanke, da han købte ny bil, motorcykel, dyre rejser og begyndte at investere i aktier. En livsstil, der ikke stemte overens med Erturum Erdogans løn som kommunalt ansat.

Yderligere fire personer var indblandet i sagen om kommunal millionsvindel. En af dem var Erturum Erdogans onkel. De to muslimer er vokset op i samme by på Sjælland.

De øvrige tre mistænkte var indsat som direktører i svindelfirmaer, hvis eneste formål var at sende falske regninger til betaling hos Albertslund Kommune.

Hos kommunen godkendte svindleren Erturum Erdogan derefter de store regninger for opdigtede ressourceforløb og kursusaktiviteter, der skulle være brugt på nogle af kommunens svageste – syge, misbrugere og borgere med diagnoser.

Erturum Erdogan har været mistænkt for et lignende svindelnummer med skatteborgernes penge i Glostrup Kommune.

Her var Erturum Erdogan også ansat i jobcentret, og kommunen mistænkte den muslimske sagsbehandler for at have ført penge ud af kommunen til private firmaer. Det var dog et langt lavere beløb, angiveligt drejede det sig dengang om under 100.000 kroner.

Men trods den åbenlyse mistanke fra Glostrup Kommune havde nabokommunen Albertslund Kommune ingen problemer med at ansætte Erturum Erdogan.

Erturum Erdogan er en stor fan af Tyrkiets islamistiske diktator Recep Tayyip Erdoğan

De to islamister – Asmaa Abdol-Hamid og Erturum Erdogan – indgik et forhold i 2017. Ligesom sin mand har Asmaa Abdol-Hamid tidligere været socialrådgiver.

“Jeg er i chok, dybt skuffet og ked af, at min mand er sigtet i sagen … Jeg tager ubetinget afstand fra enhver form for kriminalitet, og det strider dybt imod alt det, jeg står for og mine inderste værdier,” erklærede Asmaa Abdol-Hamid, da anklagerne om Erturum Erdogans svindel kom til offentlighedens kendskab.

Kriminalitet er ikke ukendt i Abdol-Hamid klanen, der i årevis har huseret i den muslimske ghetto Vollsmose.

Asmaa Abdol-Hamids bror – Tarek Abdol-Hamid – er dømt for vold, tyveri, dødstrusler og et overfald på en uskyldig ung kvinde.

Tarek Abdol-Hamid går amok, da han på et diskotek bliver afvist af en ung dansk kvinde. Episoden udvikler sig til en regulær voldssag, hvor Tarek Abdol-Hamid lægger an på kvinden ved at gribe hende om taljen og tage den uskyldige kvinde på brysterne.

Kvinden afviser blankt den muslimske mand ved at skubbe ham væk. I første omgang bliver dette mødt med et vredesudbrud fra Tarek Abdol-Hamid, hvor han kalder den unge kvinde “fucking luder” og “kælling”.

Asmaa Abdol-Hamids bror skubber herefter sit offer, så hun rammer jorden hårdt, slår hovedet og besvimer. Tarek Abdol-Hamid begynder derefter at slå kvinden i ansigtet, og han sparker hende herefter i maven.

Episoden koster Asmaa Abdol-Hamids bror seks måneder i fængsel – hans tredje dom siden 2003.

Erturum Erdogan fik to år og ni måneders fængsel i en sag, hvor strafferammen ellers går op til otte år. 

Se også Arbetarpartiets ordförande om Rasmus Paludans koranbränning vid moské i Umeå

Læs også Enhedslistens ungdomsbevægelse spreder fake news om Oslo Pride 

Læs desuden Flokidioti – Aminata Amanda Corr får 1000 likes på Twitter

1 Kommentar på "Asmaa Abdol-Hamid sammenligner kritik af fejlbehæftet lærebog med dødsdommen over Salman Rushdie"

  1. Det er godt nok lang tid siden vi har hørt fra denne SÆK.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.