Mette Frederiksen fordømmer islamistisk lærebog om kulturmøder mellem Danmark og Mellemøsten

Statsminister Mette Frederiksen skriver på sin Facebookprofil om Iman Hassani ‘s lærebog Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror – en bog, der er beregnet til brug i gymnasiet:

“Hvis der er noget, der kan ødelægge et samfund, så er det værdirelativisme. En forestilling om, at alle værdier er lige gode. Hvis vi som samfund ikke tør definere fælles værdier, normer og spilleregler, så vil det langsomt men sikkert falde fra hinanden.

Jeg kan forstå, at et forlag (Frydenlund, red.) har udgivet noget undervisningsmateriale, der henvender sig til gymnasiet, hvori terroristen (Omar El-Hussein, red.) fra angrebet i 2015 ikke benævnes som terrorist, men i stedet som en forstyrret ung mand.

Jeg vælger at reagere, fordi det er vigtigt for vores samfund. På flere måder. Hvis vi begynder at gradbøje fakta efter holdning og religion, så vil demokratiet erodere. Angrebet i København for syv år siden var et terrorangreb, der var knyttet til islamisme. Det havde sin rod i parallelsamfund og manglende integration.

Lærebogen er også problematisk, fordi den viser et fravær af autoritet i undervisningsverdenen. Alle værdier er ikke lige gode. Og det skal voksne turde stå på og træde igennem.

Jeg var justitsminister dengang. Jeg deltog i ofrenes begravelser og sørgede med deres familier. Det var så forfærdeligt. Men jeg oplevede også andre ting. En masse elever på et gymnasium, der ikke mente, det var terror. Jeg så, hvor mange hundrede, der deltog i gerningsmandens begravelse. Og jeg så, hvor mange, der efterfølgende bakkede op om gerningsmanden. Så der er i nogle kredse store udfordringer med værdier, vi bør være fælles om.

Hvis ikke vi står fast på vores danske værdier, forsvinder vores samfund foran os.”


Mette Frederiksens Facebookopslag.Se også “Antifascister” generer familiefar

Læs også Polis förbjuder Rasmus Paludan valtala nära moskéer

Læs desuden Kong Gulerod Paw Olesen fremturer overfor billedkunstner Uwe Max Jensen: Dine malerier er elendige 2 Kommentarer på "Mette Frederiksen fordømmer islamistisk lærebog om kulturmøder mellem Danmark og Mellemøsten"

  1. Et pludseligt og kortvarigt anfald af realisme fra juntalederen, som taler imod hendes egen ideologi som socialdemokrat og globalist. Men venstreekstremisterne, muslimerne, venligboerne og firmaejerne kan være rolige, hun skal nok “køle ned igen”, eftersom man ikke kan skrive som hun gør der og slippe afsted med det på længere sigt i dagens samfund, for så falder “racisme”-hammeren. Politikerne har jo selv vedtaget at Danmark ikke er et sted for danskere, det er hele verdens socialkontor og værested- betalt af danskerne. Sverige viser vejen og Danmark vil ende samme sted, især når den nye generation kommer ind i magtens korridorer med deres woke-religion.

    • ‘Røde’ Inger(Støjberg) ånder Slette-Mette-Mink lige i nakken nu. Der er noget med at de begge stiller op til det kommende folketingsvalg oppe i Nordjylland i samme storkreds. Så retorikken skal vel skærpes meget nu ifht. værdi-kultur/relativisme. Men ret beset er det vel ikke en pind andet end skærpede ‘punch-liners’ hun fyrer af i sådan et FB opslag. Gud bevare DK !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.