Flokidioti – Aminata Amanda Corr får 1000 likes på TwitterBerlingskes kulturjournalist Aminata Amanda Corr har anmeldt mig for blufærdighedskrænkelse. En anmeldelse Nordjyllands Politi af uvisse årsager har valgt at reagere på. Jeg blev sigtet af politiet fredag. Jeg nægter mig skyldig.

Min udlægning af sagen, som jeg også har udsendt som en pressemeddelelse, kan læses her.

Som svar på min pressemeddelelse har Aminata Corr skrevet et tweet. Det har fået over 1000 likes, hvilket viser den udbredte flokidioti, der trives på Twitter.

Aminata Amanda Corr har naturligvis blokeret mig på Twitter, så jeg ikke kan henvise til min pressemeddelelse.

2 Kommentarer på "Flokidioti – Aminata Amanda Corr får 1000 likes på Twitter"

 1. Det må være lidt op ad bakke, Uwe. Slet skjulte mordtrusler fra en Enhedsliste-ekstremist: Politiet foretager intet. Jeg kan garantere for at hvis sagen havde forholdt sig omvendt, så var politiet forlænget mødt op hos dig med maskinpistoler og antiterrorhold og hele tjavsen.
  Og nu denne sag.. 🙄🙄🙄 Det lader til at man griber ud efter strå for at få dig ned med nakken.

  • Ja. Sagen om Enhedslistens opfordring til vold er henlagt af Nordjyllands Politi.

   Til gengæld kører Nordjyllands Politi videre med sigtelsen mod mig. Jeg har svært ved at opfatte det som retfærdigt på nogen måde.

   Men det er sådan det er.

   Dansk Politi er de facto en del af problemet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.