Hvor stammer nethadet fra? 

Det er lovpligtigt for alle danskere at indbetale pensionsbidrag til ATP – og dermed har du i årevis været med til at finansiere Vibeke Schneidermann ‘s politiske aggressioner og livsførelse.  

Vibeke Schneidermann er ifølge sine egne oplysninger tidligere uddannelseschef i ATP. I dag er Vibeke Schneidermann efter eget udsagn bosat i den tyrkiske by Kuşadası.

Vibeke Schneidermann fremturer på Twitter. En debatmodstander er “et afskum”.

Se også Rasmus Paludan överklagar Växjö till Förvaltningsrätten

Læs også Jaleh Tavakoli idømt tre måneders betinget fængsel for at dele halshugningsvideo

Læs desuden Allahu akbar i Føtex (allah den skæggede kassedame) 

2 Kommentarer på "Hvor stammer nethadet fra? "

 1. Vi er alle med til at financiere vores egen undergang og hetzen mod os selv- for alle større firmaer og selvfølgelig også alle de tvungne pensionsopsparingsgiganter har en politik, der følger de ledende kredses forlængst vedtagne politik om Danmark som et “multikulturelt” land, dvs konceptet med at Danmark ikke længere er et kristent land, men officielt et land med mange kulturer og religioner, selvom vi, da denne ændring blev vedtaget af politikerne, var et meget homogent og ret ensartet land; meget hvidt og med næsten udelukkende kristne. Men politikerne vedtog i deres store visdom at at Danmark skulle være multietnisk og multikulturelt. Denne politik er nu for alvor ved at blive realiseret; kristendommen er nu dybt marginaliseret og er i mange kirker, især de dominerende københavnske kirker, nærmest blevet en anti-kristen kult for venstreekstremister med få tilbageværende tilhørere. Med andre ord en stor succes for bestræbelserne på at aflive kristendommen i Danmark.
  Og efter denne succes kunne man tage fat på den vedtagne etniske udrensning. For at effektuere den sørgede man for at indføre en kultur og lovgivning, der gjorde det meget dyrt for danskere at få børn, samtidig med at man gjorde det nemt at få adgang til abort. På dette tidspunkt var masseindvandringen af muslimer også begyndt.
  Resultatet ser vi ikke fuldt ud endnu- men mellemresultatet er her og ud fra det kan vi se ind i en fremtid, hvor Danmark om formentlig bare 10-20 år er demografisk komplet forandret. Og det samme vil ske med mentalitet, kultur, religion, økonomi osv osv.
  Repræsentanter for denne politik sidder på ALLE ledende- og ikke-ledende, for den sags skyld- stillinger i det danske samfund- for alle andre er frosset ud eller ramt af Berufsverbot- (heriblandt mig), og enigheden er total- Danmark skal IKKE være for danskerne længere. Danskerne skal bare være en af mange etniske grupper i landet.

  Jeg gætter på at benævnte Vibeke Schneidermann deler den gængse opfattelse i det danske samfund med at “multikultur” er rigtig godt for Danmark. Andre, såsom os her på siden, der er i stand til at forholde os til virkeligheden, ville nok påstå at hun udviser et udtalt had til både egen etnicitet og til danskere, der ikke deler hendes opfattelse, som desuden efter min mening er en opfattelse, der er baseret på en ide om etnisk udrensning af danskerne- det er ihvertfald svært at se det på anden måde.
  Schneidermann har, ligesom alle andre i det danske samfund, lært at alle, der ikke går ind for masseindvandringen og befolkningsudskiftningen, er racister, nazister, hadefulde kældermennesker osv osv. Og det tror hun på- for hun gider, ligesom så mange andre, ikke at sætte sig ind i hvad der rent faktisk foregår i samfundet og hvordan tingenes reelle tilstand er.
  Det betyder så ikke at jeg forstår hende- for uanset hvad, så har man en forpligtelse til at holde sig orienteret- og det har hun tydeligvis ikke gjort.

 2. kill'em all before they kill you | 10. august 2022 ved 12:36 |

  jeg er født for sent, skulle ha været født i “vikingetiden” for der kunne man hævne sig med en økse lige i skallen på lensherren eller nu hvem der irriteret en, islam er en stor mundfuld at hugge ned med økse, men hvis man er mange nok, så kan det lade sig gøre, HIL ODIN ragnarok er i gang 🪖🪓🔥

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.