Christian Marcussen går i kødet på gymnasielærer Iman Hassani

Debattør og skribent på Berlingske – Christian Marcussen – har fundet en række fejl i gymnasielæreren Iman Hassanis undervisningsbog Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror (forlaget Frydenlund).

Christian Marcussen skriver på sin Facebookprofil:

“Gymnasielærer og historiker Iman Hassani har netop udgivet en undervisningsbog med titlen “Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror”.


Det er bogen, hvori det konkluderes om Muhammedkrisen (tegningekrisen i bogen), at fordi det siden da er blevet svært for imamer at tale om islam i Danmark, så »… kan man sige, at nogles ret til at ytre sig har kostet andres ret til ytring.«


Det er også bogen, hvor de unge på side 168 skal lære om Omar El-Husseins angreb på Krudttønden og synagogen i København. Det sker på 14 linjer, bestående af fem sætninger, hvoraf tre af dem indeholder faktuelle fejl, der rangerer fra sløsethed til misinformation.


1) Det var ikke Lars Vilks, der stod for arrangementet på Krudttønden, men “Lars Vilks Komiteen” (mødet var arrangeret af Helle Merete Brix og undertegnede, red.), som var en gruppe danskere, der lavede arrangementer til støtte for Vilks og hans ytringsfrihed.


2) Det er ikke korrekt, at Omar El-Hussein “brød … ind i salen og skød og dræbte instruktøren Finn Nørgaard”. El-Hussein kom aldrig indenfor på Krudttønden, og Nørgaard blev dræbt udenfor, da han prøvede at stoppe El-Hussein.


3) Det er selvfølgelig heller ikke rigtigt, at El-Husseins motiv ikke kendes. Udover at valget af mål fortæller os en del, så ved vi også, at han henover flere måneder var blevet mere og mere radikaliseret i fængslet, hvor han udviste “ekstreme islamiske holdninger”.

(Kort før angrebet på Lars Vilks Komiteens møde i Krudttønden svor Omar El-Hussein troskab til Islamisk Stat, red.)


Han var desuden på PETs liste over radikaliserede, som man frygtede ville rejse til Syrien for at kæmpe.
Det eneste sted, hvor nogen betvivler, at angrebet på Krudttønden var et terrorangreb, er i konspiratoriske muslimske kredse. Det er bizart, at Hassani nu vil bringe den “tvivl” ind i vores klasselokaler.


Jeg kan da også lige nævne, at der på den efterfølgende side står, at Macron afholdt sin “Islam er i krise”-tale efter drabet på Samuel Paty. Det er heller ikke korrekt.


Den tale holdt han to uger inden drabet på Paty, hvilket er vigtigt (ikke mindst for en historiker, skulle man mene), da talen var en del af det baggrundstæppe af muslimsk vrede, der gødede jorden for angrebet.”

Christian Marcussen har på Facebook dokumenteret nogle af de mange fejl, der er i Danmarks kulturmøder med Mellemøsten.

Redaktør på Danmarks kulturmøder med Mellemøsten er Sigrid Kraglund Adamsson.

Sigrid Adamsson poserer på Linkedin.

Ifølge Kim Møller, der er ekspert i venstreekstremisme, var forlaget Frydenlund tidligere tæt forbundet med den yderste venstrefløj, Cerepo, Redox med flere.

Se også Flera evenemang i Sigtuna för att undanleda från Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige

Læs også VIDEO: Invandrargäng förnedrar HBTQ-aktivist – ”Rätt åt trans-bög-rasist-fittan”

Læs desuden Allahu akbar i Føtex (allah den skæggede kassedame) 

Be the first to comment on "Christian Marcussen går i kødet på gymnasielærer Iman Hassani"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.