Muslimske Zaniar Matapour bag terrordrab i Norge: Han støtter Islamisk Stat

Det er den 42-årige iraner Zaniar Matapour, der står bag terrorangrebet i Oslo, der har kostet mindst to menneskeliv. Zaniar Matapour kom til Norge i 1992. Han fik syv år senere sin første dom for grov vold med slag og spark.

Den 42-årige gerningsmand Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

Se også Køge (havnebad): Tre 16-17 årige overfaldet af “.. personer med en mørkere lød end nordiske borgere”

Læs også Journalisten Joakim Lamotte tvingas sluta efter hot vid bevakning av Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige

Læs desuden Tyrkisk kultur ramte Danmark: Dræbte bryllupsgæster med ‘festlige’ pistolskud 

1 Kommentar på "Muslimske Zaniar Matapour bag terrordrab i Norge: Han støtter Islamisk Stat"

  1. Som vanligt får vi nu at vide, at han har psykiske problemer. Og det er jo egentligt rigtigt nok. Der kan endda sættes navn på hans psykiske sygdom.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.