Frie Grønne lukker øjnene efter homofobisk terrorangreb i Oslo

Oliver Wulff Jørgensen er kæreste med en muslim og ansat hos Frie Grønne. Oliver Wulff giver “anti-woke bevægelser” skylden for et homofobisk terrorangreb i Oslo. Oliver Wulff ignorerer det faktum, at gerningsmanden Zaniar Matapour kommer fra Den Islamiske Republik Iran.

Mere om terrorangrebet her

Den 42-årige gerningsmand Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”Se også Rasmus Paludan från Stram Kurs till Roskilde Festival

Læs også Oslo Pride-terror: 42-årig iransk kurder anholdt, “.. kom sammen med familien til Norge som flyktning”

Læs desuden Den pakistanske løgner Sikandar Siddique 

3 Kommentarer på "Frie Grønne lukker øjnene efter homofobisk terrorangreb i Oslo"

 1. Selvfølgelig. De tager kun afstand fra angreb på muslimer (når det en sjælden gang sker). De tager ikke afstand fra muslimers mange og konstante angreb på “vantro”. Så er der altid radiotavshed.. Og den tavshed taler højere end noget andet.

 2. Det eneste man kan være sikker på når en eller anden af de der ANTIFA-folk fra DeFrieGrønne åbner deres modbydelige kæfte, det er at de kun formår at skabe endnu dybere kløfte imellem værtsfolket og herrefolket og ikke en tødel mere…
  Et hvert selviscenesat stuntnummer bliver på det skammeligste brugt på at tilsvine værtsfolket og fortælle dem hvor forfærdelige og helt igennem racistiske de virkelig er…

 3. Frie Grønne lukker øjnene efter terrorangrebet i Oslo.
  Det gør de fordi det er Islamiske Asholes hele buntet,
  det samme gælder deres beduinklæte vælgere.
  Fy Fahn, at have sådan noget lort på tinge.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.