Malmø: 18-årig svensk elev mistænkt for dobbeltdrab

Svensk politi mistænker gymnasieeleven Fabian Vidar Cederholm for at have dræbt to kvindelige lærere på Malmø Latinskole. Politiet fik angiveligt et alarmopkald fra den mistænkte gerningsmand Fabian Cederholm, der brugte økse og hammer som våben.

Fabian Cederholm har brunt bælte i karate. Han er medlem af Trelleborgs Karateklubb, hvor han træner hos “den avancerede gruppe” af udøvere.

Screendump: Trelleborgs Karateklubb

Se også Ingen medier kæmper for det værdimæssige højre: Henrik Qvortrup vil gøre Ekstra Bladet til danskernes avis

9 Kommentarer på "Malmø: 18-årig svensk elev mistænkt for dobbeltdrab"

 1. var det 2 hættemåger han dræbte❓🤔

 2. Hvad f….. er der gået galt i hans hoved? Man kan bare håbe at straffen bliver hård. Problemet er bare at det svenske straffesystem er for mildt i forhold til så voldsom en forbrydelse.

 3. Han har vel bare gjort, hvad multikultierne har prædiket alle årene. Var det ikke en Dirckinck-Holmfeld, der sagde noget i retning af “lad danskerne labbe de fremmedes kultur i sig”. Den hede drøm har vist ikke været mindre hed i Sverige. Nu har den svensk ungdomar gjort, hvad de fik besked på, og så skal det også gøres til et problem tsk….

 4. Hvert land har nok i egne “galninge”, det er ikke nødvendigt at importere flere. Men når dét sker i så rigt mål som i Sverige, er det forudsigeligt, at de pædagogiske og terapeutiske ressourcer er opbrugt, når man endelig (for sent) er ved at nå de indfødte behandlingskrævende i køen…

 5. Angående Krigen i Ukraine:

  Fakta og de er vær at læse: https:// = xx erstattes.

  Der er meget Råddenskab på begge sider
  Det er vær lige at se nærmere på.
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-03-20-zelenskij-forbyder-11-prorussiske-politiske-partier
  Zelenskij forbyder 11 prorussiske politiske partier
  Et af partierne står en af Putins nære venner, Viktor Medvedtjuk, bag.
  Ukraines præsident, Volodymyr Zelenskij, har i en videotale sagt, at han forbyder aktiviteterne for 11 politiske partier i landet.

  Det skriver flere medier, herunder BBC.
  Og
  med EDG oversætter
  xxwww.thestatesman.com/world/ukraines-defense-council-stopped-activity-several-political-parties-zelenskyy-1503053336.html
  Ukraines forsvarsråd stoppede aktiviteten af flere politiske partier: Zelenskyy
  Tidligere på måneden tillod en ukrainsk domstol anholdelsen af Viktor Medvedchuk, formanden for det politiske råd for partiet Oppositionsplatformen – For livet.
  ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ

  Meget vigtig
  Mere om Ukraine: xxleksikon.org/art.php?n=3064

  Se under: 2014 Statskup made in USA
  Ukraines økonomi var i 2013 tæt på falittens rand. Landet havde i 2 år forhandlet en associerings- og frihandelsaftale med EU, der skulle skaffe landet bedre vækstmuligheder. Aftalen skulle underskrives på et EU topmøde i Vilnius i november 2013, men umiddelbart før topmødet blev der tilføjet krav fra IMF til aftalepakken. IMF’s krav gik ud på voldsomme offentlige nedskæringer og fjernelse af subsidierne på energi, der ville medføre en stigning i energipriserne på 40%. Stillet overfor disse krav valgte Ukraine at springe fra og takke nej til aftalepakken.
  Dette var under OBAMA Admin før Trump.
  Sådan er Demokraterne i USA
  Historien er lang men fortæller det hele, om hvar der er sket i Ukraine gennem tiderne. Men man kan selvfølgelig gå ned i teksten til de relevante år.

  eks: xxinformnapalm.org/dk/derkatsj-optagelserne/
  Optagelser: Ligeledes den 28. januar optog den russiske efterretningstjeneste en telefonsamtale mellem USA’s viceudenrigsminister for Europa, Victoria Nuland og supermagtens ambassadør i Kiev, Geoffrey Pyatt, der diskuterede hvem der skulle indsættes i regeringen, når Yanukovich var fjernet. Undervejs i konversationen faldt talen på EU, hvortil Nuland bemærkede: «Fuck the EU», hvortil ambassadøren svarede: «Oh, exactly ..». Russerne offentliggjorde samtalen på YouTube den 6. februar, hvilket førte til en mindre krise mellem EU og USA.

 6. Hvad laver DR og TV2.
  de kommer ikke med fakta, lige på dette område.
  De civile lider ad helvede til. men havde Snåtten til Obama holdt hans $ hjemme hos sig selv, og ladet være med at gribe ind i Ukraines indre anliggende. Så havde de Civile ikke været på flugt.
  Demokraterne har vist sig at være værre end satan selv.
  I vil forstå, hvis i gider at læse. (Meget vigtig) og går ned til ca.
  (2014 Statskup made in USA) jai ja, det var jo før min gode ven Donald J Trump.
  Biden var Vicepresident dengang.

  • Fakta og en fri presse, der fortæller om begge sider af konflikten er ikke lige det, der præger Ukraine-katastrofedækningen i medierne lige nu. Det er selvfølgelig- igen, som under corona, censur, totalitære foranstaltninger og ensidighed..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.