Italienske migranter påkører menneskemængde i Belgien: Dræber seks

Det var de to fætre Paolo Falzone og Nino Falzone – henholdsvis chauffør og passager – der søndag morgen torpederede en menneskemængde i den belgiske by, Strépy-Bracquegnies. Cirka 40 personer blev såret ved påkørslen.

De to italienske fætre poserer for kameraet.

Den fængslede vanvidsbilist – 34-årige Paolo Falzone – stammer fra den italienske Agrigento-provins, men er bosat i Belgien. Paolo Falzone er angiveligt glad for biler, fart og våben. Gerningsmanden fester ofte i nattelivet med utilpassede mellemøstlige indvandrere og islamister.

Her ses den fængslede Paolo Falzone sammen med den muslimske migrant, Youssef Kayi. To dage efter det islamiske terrorangreb på satirebladet Charlie Hebdo i 2015 lægger Youssef Kayi teksten ‘Jeg er IKKE Charlie’ på Facebook – for at håne de vantro terrorofre.

Her den ses 34-årige indvandrer, Paolo Falzone, på en belgisk natklub med endnu en mellemøstlig velfærdsmigrant. Paolo Falzone har nu mindst seks døde og flere livsfarligt kvæstede ofre på sin samvittighed.

Paolo Falzones muslimske vennekreds tæller marokkaneren Brahim Chnina – en islamist, der opildnede til halshugningen af den franske skolelærer, Samuel Paty.

34-årige Paolo Falzone har nu seks liv på samvittigheden efter sin udåd i Belgien. Her kalder han sin ven ‘Rambo Gino’ for sin “fætter”. Rambo Gino er en islamist, der hylder Allah og koranen.

Se også Malmø er tabt

Familiefar Thomas Friland ønsker Rasmus Paludan død!

3 Kommentarer på "Italienske migranter påkører menneskemængde i Belgien: Dræber seks"

  1. Man begynder at se et mønster. Utroligt med al denne islamofili blandt vesterlændinge.

  2. de fucking sydlændinge💩

  3. Savlende skeder og feltmadrasser er der nok af.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.