Drømmedanmark

Mette Frederiksens Drømmedanmark: 17-årige må ikke købe øl – små børn skal kunne skifte køn.

Illustration: Globohomoflag

Se også DR: Problematisk at borgerlig Ukraine-støtte Lars Grønbæk Larsen ikke blev associeret med højreradikal fortid, våben & vold

1 Kommentar på "Drømmedanmark"

  1. Hun er gået full woke. Det er simpelthen perverst. Hvad bliver det næste?- afskaffelse af politiet? Nå nej, dem skal hun jo bruge til undertrykkelse af befolkningen ved næste “nedlukning”, uanset hvad de nu finder på af årsager- jeg gætter på “klimanedlukning” som det nye påskud. Bilfrie søndage er jo allerede i spil, men mon ikke juntaleder Frederiksen kan finde på en speciel politistatsudgave af den?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.